Drinks nyheder Nye spiritusser og mixere

Russian Standard lancerer Folklore Edition i Danmark!

Den første specialudgave sleeve til én -liters flaske Russian Standard Original skildrer den magiske ” Zhar Ptitsa ” Ildfuglen (firebird) , som er berømt i russisk folklore og tradition.

Mærket har valgt Københavns Lufthavn som vært til at matche en eksklusiv høj profil og for at fremme sin nye udgivelse – Russian Standard Vodka Original Folklore. Kampagnen vil køre hele januar.

De kunder som ligger vejen forbi standen i Københavns lufthavn har muligheden for at opleve en vinsmagnings bar, et tema vitrine og tilbuddet om en gratis cocktail shaker, når de køber to flasker Russian Standard Gold eller Platinum .

Walter Kooijman , general manager for global travel retail hos Russian Standard Vodka, udtaler: ” I russiske folkeminder er ildfuglen afbildet som en stor og smuk fugl med et våbenskjold og majestætisk fjerdragt som en påfugl, der har magiske kræfter. Kunstneren som har designet Russian Standard Vodka Folklore har fortolket dette i produktet, hvilket skaber et effektfuld design på hylden, og tilføjer yderligere værdi uden at øge prisen på produktet .”.

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i