Drinks nyheder

Vind med Peter. F. Heering og MixMeister

Heering-bottle-with-rosesDet er nu dejlig at et godt dansk product bliver set flere og flere steder, bliver brugt oftere og oftere og ikke mindst at efter så mange år, at den stadig har sin retfærdige plads blandt danske, samt internationale bartendere.

Jeg taler selvfølgelig om den danske kirsebærlikør: Peter. F. Heering!
For at fejre dette, udlodder nu Peter. F. Heering i samarbejde med DrinksMeister og MixMeister et Peter. F. Heering sæt bestående af Heering Cherry likør og Heering Coffe likør.

Det eneste du skal gøre for at vinde dette lækre cocktailsæt er at bruge din instagram profil og tage et billed!
Dette billed skal enten afbillede et Heering produkt og/ eller en cocktail hvor heering bruges.
Hashtag billedet: #DrinksMeister #Heering

Vinderen offentliggøres på vores facebookprofil: DrinksMeister Facebook d. 26 maj.

 

Instagram
Fakta om Peter F. Heering

December 1818 startede Peter F. Heering sin kirsebærlikør-produktion. Han eksperimenterede, forbedrede og udvidede løbende sin produktion – et arbejde der må siges at have båret frugt.

I 1876 begyndte Heering at levere kirsebærlikør til det danske hof, og i 1884 udråbte Kong Christian IX Peter F. Heering til kongelig hofleverandør.

I dag er Cherry Heering en vigtig ingrediens i mange af verdens klassiske cocktails som fashionabelt tilbehør. Som en Chanel 2.55, tilfører likøren ekstravagance og et stænk finkultur til cocktails serveret på hippe barer verden over, lige fra Lidkoeb i København til The Boom Boom Room i New York. 

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i