Drinks nyheder Nye spiritusser og mixere

Somersby introducere ny cider med pæresmag

Carlsbergs nye Somersby Pear ramte igår butikkerne landet over.

[nggallery id=24]

Det bliver spændende at se, om den får samme succes som forgængeren! Der er således planlagt en storstilet kampagne fra Carlsbergs side af, så mon ikke det u-muligt at komme forbi denne nyhed?

På det danske marked kommer Somersby Pear især til at kæmpe på marked med Rekorderlig og Kopparsberg som i forvejen har en herlig forfriskende pærecider i sortimentet.

Update 05.03.09:

Nu har jeg smagt den nye pærecider fra Carlsberg, og må indrømme jeg er en smule skuffet. Smagen er meget sød (ikke så overraskende kan man mene), men hvor er pæresmagen? Den smager meget syntetisk og minder mest af alt om noget slik med lidt pære/æble smag. Den kommer på ingenmåde til at slå Rekorderlig/Kopparsberg i direkte test! – Men sikkert i salgstal… Vennerne jeg smagte den med, var dog mere begejstrede, så måske er jeg bare blevet lidt for kritisk?

Update 31.03.09:

Lige lidt fakta fra Carlsberg’s salgsbrochure:
Somersby pære indeholder 24% pærejuice og 4,7% alkohol, hvilket er samme alkoholprocent som Somersby æble, men hele 9% mere juice.

4 thoughts on “Somersby introducere ny cider med pæresmag

  1. Jeg smagte pærecideren i går. Jeg var begejstret for æblecideren, men pærecideren er altså ikke noget at skrive hjem om.

    Den har en meget syntetisk smag, og en kvalm sød eftersmag der får mig til at tænke på sød tung parfume.

    Det er en ommer Carlsberg.

  2. Helt enig, den går for meget efter de helt unge, som bare skal have noget sødt, med alkohol i. Spørgmålet er så om barer og cafeer gider at lave to slags somersby på hylden, eller om de må dele den plads somersby æble havde. Jeg tvivler stærkt på at konkurrende pærecidere taber pladsen til denne syntetiske pærecider.

  3. Ved en fejl fik jeg smagt pærecideren igen i går, og den er ikke blevet bedre. Min første melding holder stadig stik.

  4. Det gode Sommersby har gjort for cideren er at få produktet markedsført så hårdt i Danmark, at der er kommet rigtig meget fokus på denne guddommelige drik. Men Sommersby Cider er jo ikke noget at råbe hurra for – især ikke hvis man sammenligner med de irske mærker.

    Kan meget varmt anbefale den klassiske Magners, der dog ikke helt er ligeså sød som Sommersby, men har langt mere reel æblesmag. Derudover er der Bulmers, som er min personlige favorit og kan købes på The Wild Rover i KBH. Den er lidt sødere end Magners og er proppet med æblesmag. MUMS!

Comments are closed.

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i