Drinks nyheder

Wall Street Journal anbefaler Game of Thrones cocktail med dansk likør

Drinks og cocktails har altid haft evnen til at sætte deres præg på film og Tv-serier; Vodka Martini, shaken, not stirred, er den ideelle drink til et fuldent James Bond tema, ligesom Cosmopolitians blev indgrebet af Sex and the City og blev bestilt i stride strømme af kvinder verden over, dengang serien var på sit højeste.

I anledningen af sæson 4 af Game of Thrones, der får dansk TV-præmiere i aften, præsenterer New Yorker restauranten, BLT Steak, cocktailen ”Red Wedding”. Cocktailen symboliserer et særligt blodigt afsnit fra sæson 3, og blev anbefalet i sidste fredags udgave af Wall Street Journal.

Se også: Highland park vikinge whisky

Med Red Wedding har denne sæson Game of Thrones derved fået to eftertragtede danskere i spil; Nikolaj Coster Waldau, som spiller en af hovedrollerne i Game of Thrones og den danske kirsebærlikør fra den Kgl. hofleverandør Peter F. Heering, Cherry Heering. Cherry Heering er en klassisk ingrediens i mange cocktails verden over, og er ligeså en essentiel ingrediens i Red Wedding.

Se også: Angostura bitters – Bartenderens ”Es”

Red Wedding består af Bulleit Rye Whisky, Carpano Antica vermouth, Cherry Heering likør og et lille stænk Angostura bitter. Den rystes godt, serveres blodrød i et martiniglas og bør nydes under afsnittene af denne sæson Games of Thrones.

 

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i