Drinks nyheder

Bestil og betal drikkevarer via din smartphone


Zerved beerDet danske startup, Zerved, er en ny dansk app, der lader natklubber, teatre, fastfood-steder etc. tilbyde bestilling og betaling via gæsternes smartphones. Det er smart for både mobilkunderne og de traditionelle kunder, der begge opnår en hurtigere betjening.

 

Flere og flere bruger deres mobil til at betale, og med din smartphone er du uafhængig af både computeren og pengepungen. De fleste kender netbank og har også fået et netbank som app på deres smartphone. Her har du mulighed for at administrere dine konti alle steder, overføre penge, betale regninger og tjekke din saldo. Flere og flere steder tilbyder nu at betale direkte via din smartphone, så som just eat, Drinkster og nemlig.com

Tendensen startede med betalinger over din telefonregning, som f. eks. transportbilletter, donationer og afstemninger, hvor det så har udviklet sig til at du nu kan tilkoble dit betalingskort til forskellige apps, så betalingen bliver trukket direkte fra din konto.

 

Order zerved1Antallet af smartphones er stigende, hvilket gør at flere og flere bruger apps til mange forskellige ting i deres hverdag. Det har samtidig medført at folk er holdt op med at have kontanter på sig og næsten alle betaler med kort, hvilket har medført, at man havde behov for at udvikle nye betalingsmåder. Det at folk nu har smartphones, og altid har den med sig, har gjort det muligt at komme med en teknisk løsning.

Zerved er udviklet på baggrund af denne tendens. I løbet af de næste måneder vil Zerved kunne bruges på en række steder i flere af landets storbyer. Her får du mulighed for at købe og betale direkte via din smartphone, når du er i teatret, på natklub eller i en forlystelsespark.

Zerved tror på at flere og flere vil tage denne funktion i brug, og dermed tage appen og dens muligheder til sig. Det smarte ved Zerved er, at du kan have alle dine yndlingssteder i den samme app, så du er hermed fri for at skulle hente en app til hver enkelt spisested, bar, diskotek osv.

Det unikke ved Zerved, i forhold til andre lignende smartphoneapps, er at du som bruger af appen drastisk vil reducere den tid du bruger på at stå i kø. Brugerne af denne app vil derfor kunne bruge tiden på at snakke med deres venner på restauranten, på dansegulvet eller lignede i stedet for blive frustreret over denne lange kø ved baren. De steder der indgår i et samarbejde med Zerved vil samtidig få en mulighed for at øge deres omsætning ved at kunne servere flere cocktails, drinks mm. over disken.

Læs mere om Zerved på deres hjemmeside: Zervedapp.com

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i