Nye spiritusser og mixere

Ny vodka: 3 Vodka – lavet på soja!

En ny vodka er på vej ind på det danske marked, med navnet 3 Vodka. Det interessante ved denne (80 proof) vodka er, at den er lavet på soja og indeholder iøvrigt ingen kulhydrater. I følge producenten skulle det give en meget blød eller om man vil, smooth, smag. Prisniveauet vides endnu ikke, et bud kunne være omkring de 160-200 kr flasken.
[nggallery id=36] Jf. egen pressemedelse, oplyses det at 3 Vodka “ er resultatet af en bemærkelsesværdig rejse: En søgen efter karakter, perfektion og en naturlig balance, som man ikke finder hos andre vodkaer. 3 er umiskendelig blød og har en karakter som ingen anden vodka. 3 Vodka er destilleret på en unik måde, og der anvendes en navnebeskyttet og tids-intens metode med to separate destillationsteknikker, for at beskytte vodkaens oprindelse.

3 Vodka findes i yderligere to varianter, 3 AM og 3 vodka Black Raspberry, der dog ikke kommer til Danmark. Det skyldes, som Calvodi skriver i en mail: “I 3 AM er der taurin i som ikke må importeres til dk. 3BR er på 35% i alkoholstyrke, hvilket ikke er nok ifølge et EU direktiv til at hedde “Vodka”. Derfor må dette heller ikke importeres til dk


Navnet 3vodka forklarer imporøren, Calvodi, med følgende forklaring: “3” in the vodka name, according to the owners, means Perfection, Character, and Balance. It is something of a reference to the idea that “3 is the Magic Number” – that is, good things come in threes.

Test kommer snart
Her på DrinksMeister venter vi spændt på en prøveflaske, som naturligvis vil blive anmeldt når vi har smagt nærmere på den. Det skal blive spændende at se, om det fine ordvalg fra pressemeddelsen også kan smages 😉

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i