Nye spiritusser og mixere

Blu Zephyr

Blu Zephyr Gin

Ny Gin på markedet – Den blå Zephyr.

[nggallery id=11]

Ideen var at skabe en ny gin, en moderne gin som skiller sig ud fra den klassiske gin. En Gin der gør op med det traditionelle og lidt kedelige ry.
Målgruppen er i høj grad kvinder, særligt dem der ikke drikker gin i dag og gin-nydere der har lyst og mod på en ny oplevelse. Smagen er mildere og sødere end den traditionelle gin, da både hyldebær og sukker har fundet vej til flaskens indhold.
Moderne bliver den især af den blå farve, som er opvundet ved hjælp af den blå iris blomst. Det gør denne gin interessant i drinks, da både farve og smag passer godt i mange drinks.

Selve produktionen finder sted i London, hvor de bedste gin i dag også høre hjemme. Således er det gin eksperten Haymans der står for produktionen. Vandet der har en stor indflydelse på det enelige produkt, er blevet renset så grundigt, at der intet er tilbage der kan give uventede smagsvarianter. Ellers er denne gin amerikansk, hvor den i skrivende stund er godt i gang med at erobre markedsandele i gin branchen.

På det danske marked er ginnen netop lanceret, hvor Total Engros står for denne opgave i hele norden. Derved kan man forvente, at den snart vil være at finde på danske barer rundt om i landet.

Navnet Zephyr strammer fra den græske gud, guden af vestenvinden. Den mest behagelige vind af dem alle. Blu – out of the blue – ud af det blå, en overraskelse. Ginen der kom ud af det blå og sandlig også var blå. Se det var da en overraskelse!

2 thoughts on “Blu Zephyr

Comments are closed.

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i