Nye spiritusser og mixere

Cuba Passion

Cuba satser på de unge

Urban Drinks er det nye ”slogan” fra Hela Wine, der står bag bl.a. Cuba vodkaerne. Det skal være nemt, smage godt, og helst et sødt smagsindtryk. På Food Expo i Herning blev den nye Cuba Passion præsenteret, og med følgende drinksforslag:

Cuba Passion, Sprite.
Cuba Passion, citronvand.
Cuba Passion, Cola.
Cuba Passion, tranebærjuice.
Cuba Passion, Fanta.

Nemt, sødt og med 2cl spiritus i drink, ikke ligefrem en kock-out’er. Det ligner åben krig mod ready to drink flaskerne, Bacardi’s breezers, smirnoff ice og Spiceman’s lignende produkter.

Andre produkter fra Cuba:
Cuba Caramel
Cuba Pure Premium vodka
Cuba Straberry
Cuba Apricot
Cuba Orange
Cuba Cool Mint
Cuba Lime Lemon

Hela Wine som står bag Cuba, har også et andet kendt produkt under vingerne. Dooleys er således en ”dansk” flødekaramel likør, der bliver produceret i Tyskland og holland. Imodsætning til de fleste cremelikørere, er Dooleys lavet på vodka.
Som Manager Hans Ulrik forklarede på Food Expo messen: ”Dooleys er den foretrukne likør blandt kvinder, der foruden den gode smag, har halvt så meget fedt som f.eks. Baliey’en.”.
I dag forhandles Dooleys i mere end 50 forskellge lande, og målet på sigt er da også at blive verdens næst største, efter irske Baileys. I den internationale spiritus konkurrence, har Dooley’en vundet flere priser, bl.a. bedste cremelikør.

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i