Nye spiritusser og mixere

Cult Mokaï – Ingen hyldest her!

Jeg smagte cult’s Mokaï forleden, en såkaldt hyldeblomst cider i et fancy design. Det lader dog til, at cult har brugt mere energi på designet end indholdet.

[singlepic id=393 w=220]

Jeg og et par venner smagte på cideren, og måtte konstatere at vi fik en smagsoplevelse der mindede lidt som en flad sodavand med noter af sukker og måske lidt hyldeblomst. Alt for vandet og kedelig og uden nogen form for pondus. Cult Mokaï vil være med i den kommende cidertest på DrinksMeister, og der bliver det svært for cult, at få en nævneværdig placering!

Smagen er simpelhen så sød og sodavands-agtig, at målgruppen udelukkende må være debutanterne på druk-markedet. En Bacardi Brezzer vil i sammenligning fremstå mere sprittet end Cult, og det siger ellers ikke så lidt.

16 thoughts on “Cult Mokaï – Ingen hyldest her!

 1. Smagte den til en fest i weekend, og den var godt nok kedelig. Den minder mig om sprite med lidt hyldeblomst i. Al for sød til mig.

 2. Jeg er enig. Den er alt for kedelig og giver slet ingen energi eller smagsoplevelse som man forventer.

 3. Hvor stive er i lige i 2??

  Smagen er naturligvis en “smagssag” men at påstå den ikke gir energi er en lodret løgn, når jeg får 4-5 stk af dem til en fest så er det ikke unormalt at jeg holder til 6-8 stykker om morgen, og når jeg så vågner senere på dagen, er jeg som regel stadig overgearet af den koffein der er i Mokaien.

 4. Nej, nu må i holde op. den smager super godt i forhold til Tempt, for de har en kunstig smag.
  Jeg kan simpelthen ikke drikke en hel Tempt, men Mokaien kan jeg drikke mange af i løbet af en aften, dejlig at de fås i 0.70 cl. os som ikke kan lide champagne drikke Mokai i stedet for

 5. Der burde simpelthen være nogle retningslinjer for hvad man kan få lov til at kalde “cider” i Danmark. Prøv at tage til Storbritanien/Irland og tjeck deres cidertradition. Der er godt nok stor forskel!

 6. Kan godt lide han kalder sig for DrinksMeister og ikke forudser at det er en af de største succeser indenfor cider! LOL!

 7. Nu er Mokaï ingen cider, men en RTD drink med æblebrændevin. Dertil så er min målgruppe nok også en lidt anden – idet teenagere, som drikker dem, ikke er kendt for deres passion for klassiske drinks, mere sukker-drinks man bliver fuld af 😉

  Så kan det måske undre jeg gider bruge plads på Mokaï, men det er nu mest ud fra synspunktet om, at mange barer (desværre) har den i sit sortiment.

 8. Mokaï er konge. Hvordan kan I mene andet?? Jeg elsker mokaï og drikker det gerne som en fyraftensbajer! 🙂

 9. Hmmm. selv om det er en ældre “test” – Jeg udviklede smagen i sin tid – på æblecider, hyldblomst og Citrus… og smagen er stadigvæk den bedste “RTD” cider på markedet – herom ingen tvivl…. Go’ Sommer

 10. Velkommen til DrinksMeister, P B R…

  Smag og behag er jo heldigvis individuelt, men når jeg smager Mokai op imod andre cidere (se f.eks. https://www.drinksmeister.dk/anmeldelser-tests/smagsproevninger/ny-cider-test-hvad-er-der-i/) så virker den alt for kunstig i min og andres smagsløg. At den er populær og sikkert et af Cult’s største hits siger jo bare at den har mange fans – nok bare en lidt anden målgruppe end den undertegnede tilhører 😉

 11. Jeg har tænkt lidt over.. om man kan blive fuld af at drikke Mokai altså slevføglig kan man hvis man drikker nok, men hvad nu hvis man kun drikker 3 kan man så? 😀 Tak på forhånd (:

 12. Du bliver ikke som så fuld, men du vil stadig blive påvirket af det. Allerede små mængder alkohol vil kunne påvirke en. Og går man helt strikt efter reglerne, må du kun køre med en i kroppen 😀
  Forsat god søndag .)

 13. Jeg synes faktisk heller ikke mokai med hyldeblomst er fantastisk, men prøv den med skovbær! Den er rigtig god og faktisk også perfekt til mange forskellige drinks! :))

Comments are closed.

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i