Nye spiritusser og mixere

Gordons hopper på smags trenden

Ligesom så mange vodka mærker, tequila mærker mm. er turen nu også kommet til Gordons gin. Fra marts vil deres nye gin med agurke smag være at finde på de engelske hylder. Hvornår den kommer til Danmark er endnu ikke sikkert, men for dem der ikke kan vente, kan den erhverves på mange af de utallige engelske spiritus hjemmesider. Med en vejledende udsalgspris på £15,59 (140kr) pr. flaske.

Sammen med flasken vil der ligeledes blive lanceret to nye Gordon RTD produkter: Gordons & Tonic med et strejf af agurk, og Gordons & Tonic med et strejf af hyldeblomst – begge med en vejledende udsalgspris £1,85 pr stk.

Lanceringen af ​​de nye produkter vil blive understøttet af 1 million engelske pund til en større marketingskampagne. Det er ikke nogen hemmelighed, at der er en stigende tendens i forbruget af aromatiseret spiritus, og aromatiseret gin er begyndt at vinde tilslutning hos bartenderne.

Gordons aromatiserede gin vil også være tilgængelig i Spanien, Portugal, De Kanariske Øer, Grækenland, Holland og Belgien fra april. Om den vil komme til Danmark og hvornår vides endnu ikke, men vi holder øjne og øre åbne .

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i