Nye spiritusser og mixere

Nu med bacon!

Igår havde jeg fornøjelsen på Kulinarisk Sydfyn at smage en ny vodka i Danmark, Bakon Vodka, som navnet hentyder til, er en bacon vodka. Det lyder jo umiddelbart meget mærkeligt, og det er det sådan set også.

Den er i følge importøren 1423, et kæmpe hit i sit hjemland (USA). Efter min vurdering så har den en ganske fantastisk duft af sprød bacon. Kan man lide bacon, så vil du elske duften. Smagen er lidt spritet, men de færreste drikker alligevel vodka rent. Den har en fin eftersmag af bacon, som får en til at tænke på en Bloody Mary med bacon vodka i. Men det er nok også i denne type drinks Bakon Vodka skal bruges i, for jeg forstiller mig en meget uheldig Bacon Cosmopolitan eller Bakon Margarita. Puha.. Jeg tror dog godt man vil kunne se den blive brugt som en snaps til julefrokosten, personligt tror jeg faktisk jeg ville foretrække det – sammen med et stykke sprødt bacon til.

Alt i alt et spændende produkt – men pga. en ret lille efterspørgelse, ligger prisen omkring 370 kr inkl moms! Og iøvrigt pt. ikke rigtig leveringsdygtig.
Du kan købe din Bacon vodka hos MixMeister.dk

One thought on “Nu med bacon!

  1. Rigtig “good” vodka, og en fed ide, jeg kan forstå hvorfor den er så populær i USA, det jeg så bare synes er en skam er, at den aldrig har set et stykke bacom før. Den smager kanon godt, og hvis man ikke skulle vide bedre, ville man ikke tro at smagen er syntetisk fremstillet

Comments are closed.

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i