Nye trends

Airberlin vil lave Zeppeliner-cocktails på flyene

Cocktails på flyveturen. Friskt mixet og med ordentligt udstyr. Det er ønsket fra Airberlin, og de grundige tyskere har sat næsen op efter en god løsning.

Det er et projekt med ambitioner, som er sat i værk. Airberlin har indgået et samarbejde med Berlins ældste cocktail-brand MAMPE, og sammen har de skabt en abrikos og appelsin-likør ’Flieger-Cocktail’ til Airberlins rejsende.

MAMPE er ikke hvem som helst. Allerede for 80 år siden serverede de cocktails i luften i de overdådige lounges på Zeppelinerne. Så ikke nok med at Airberlin har fundet en god lokal spirituspartner, så har de også en forrygende historie at låne fra og leve op til.

Se også: JägerMeister drinks

Med ’Flieger-Cocktail’ som base har MAMPE og Airberlin udviklet tre lækre cocktails, som mixes på flyveren. De hedder: ’Berliner Brise’ (berliner brise), ’Fliejer uff Eis’ (fly med is) og ’Fliejerprickel’ (det funklende fly).

Hvis du vil drikke MAMPE-cocktails hos Airberlin, så skal du ud på en af de lange ture, for de serveres kun på mellemdistancerne og længere.

Læs mere om det på airberlingroup.com

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i