Nye trends

DrinksMeister på Grønland

For nyligt var DrinksMeister på Grønland for at hjælpe Kaffi, en nyopstartet Lounge og kaffebar, med at få oplært deres personale, hjælpe til med cocktailbarer, cocktailkortet, samt hjælpe med de generelle sager, der nu omhandler driften og vedligeholdelsen af en ordentlig bar. DrinksMeister tog til grønland i over en uge, og sikke en uge det blev!

Kaffi:
Ejerne af baren har i forvejen 3 andre faciliteter, men vil nu med “Kaffi” forsøge at få cocktail bølgen med til Grønland. Selvom spiritussen er urimelig dyr, hvilket selvfølgelig påvirker hvordan cocktails og drinks opfattes, har de med indretningen virkelig formået at få atmosfæren og stemningen helt på plads. Det er ikke ofte, man ser en så lækker og gennemført kaffe og lounge bar i Danmark.

Ankomsten:
Som bartender på stedet bliver man forsynet med et lækkert hus, hvor alle er samlet under et, hvilket bl.a. er med til at skabe sammenhold blandt personalet. Det var ligeledes her, jeg blev indkvarteret, og man må sige, at de forstod at tage sig af deres personale. Huset var helt nyrenoveret – værelserne var lækre og med god udsigt! 😀

Undervisning:
Den næste dag skulle undervisningen i gang, og det kom den også. Personalet lyttede nysgerrigt efter, fik en grundig gennemgang af alt fra udstyr, glass, spiritus mm. Og de fik da også smagt på de forskellige cocktails. Som udgangspunkt var smagningen en gennemgang af de forskellige spirituser og de forskellige cocktails – både dem på kortet samt andre kendte som ukendte cocktails.

Reception:
Så kom dagen… Dagen vi alle havde ventet og forberedt os på, og kan der siges andet end: Succes! Personligt var jeg selvfølgelig selv nervøs for, hvordan gæsterne ville tage imod stedets nye koncept samt de nye cocktails og spirituser. Da alkohol er relativt dyrt i Grønland, er det ofte mere kvantitet frem for kvalitet, der bliver budt på. Med det nye koncept forsøger indehaverne af Kristinemut at ændre denne opfattelse – Og folk var vilde med det!

Se også: DrinksMeister i Seattle

Farvel og på Gensyn: 
Efter en oplevelsesrig og travl uge må vi desværre sige farvel og tak for denne gang. Men vi kan garantere, at det ikke er sidste gang, DrinksMeister er på Grønland. Skal du til grønland, kan vi kun anbefale at tage et smut forbi Kristinemut og opleve Grønlands første Cocktailbar! Baaj baaj (Farvel på grønlandsk 😀 )
Besøger du Kristinemut, vil du kunne opleve Grønlands første Kaffe og lounge cocktailbar. Skulle du komme forbi Nuuk, kan det kun anbefales at tage et smut forbi denne lækre nye lounge bar, og nyde en eller flere af deres lækre kaffebaserede cocktails.

[nggallery id=191]

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i