Nye trends

Molekylær Mixologi

Her i den kommende tid, vil der kommer et par indlæg om Molekylær Mixologi, hvad enten det er en succes eller ej. Dette indlæg hører nok mest til den sidste kategori 😉

[singlepic id=642 w=300]

Dagens eksperiment gik ud på, at lave en spaghetti-konsistens af nogle drinks-ingredienser, som på den måde kunne komplimentere drinken som helhed.

Spaghetti Ala Aperol & Boldappelsinjuice
Til det tyske molekylær-sæt som jeg havde anskaffet, indgik 30 cl væske der skulle opkoges til 80 grader før det sammen med pulverblandingen (stivelse m.m. fra madindustrien) skulle formes til spaghetti og båndpasta. Det lykkes efter lidt besvær at få lavet både spaghettien og båndpastaen, men det stor spørgsmål er og bliver – hvad kan vi så bruge det til?
Som drinkspynt, hvis man tænker sig godt om – og har masser af tid. Til at spise har det en mindre egnethed, da konsistensen minder for meget om gelé, hvilket ikke passer særligt godt sammen med en drink. Går man derimod over i gastronomien, så er jeg sikker på man kan lave nogle interessante kombinationer.

Du kan se lidt nærmere på resultatet i billedegalleriet, hvor bartender Kris Olsson også var med til at lege med molekylær mixologi.
[nggallery id=121]

One thought on “Molekylær Mixologi

 1. kære…
  jeg kunne godt tænke mig at lave possions skum mm til min fest på lørdag ?
  jeg har 1-2 flødeskums sprøjter.
  vi blier 28-30 pers og jeg vil gerne lave nok så jeg kan fylde på.

  din mojitos skum syntes jeg også lyder fantastisk.

  kan du skrive en lidt mere uddybende opskrift og fremgangsmåde til mig pr mail ? så vil jeg blive meget glad.

  mvh dianna

Comments are closed.

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i