Valhalla Herb
Nyheder

Vahalla Herb – Kriger drikken!

Vahalla Herb – Kriger drikken!

Fås på Mixmeister.dk
Fås på Mixmeister.dk

Ser du den nye serier på TV2, Kriger – og var du med til CC indsættelse i Ulvenes højborg, så lagde du vel også mærke til den lille sorte kriger de drak.

Vahalla Herb 70 cl 35%

Likøren er klart inspireret af de grove forhold som man har haft i Norden.

En finsk likør, som har fået sin inspiration fra den oldnordiske mytologi. Spiritusen er baseret på lokale urter, krydderier og planter. Som alle har haft barske vilkår for at vokse og overleve i det kolde nord.

Valhalla Herb – for sande krigere!

Et mørkt shot, med en sød smag, skarp citrus, en smule bitter, som er fint afrundet af lakridsrod og bare rolig, smagen er ikke til sammenligning med de eller så velkendte lakrids shots. Smagen er stærk, men har en ru og frisk eftersmag. Flasken er sort og maskulin, på siden ses urterne der er brugt i likøren, og på flaksen forside ses et Vegvisir. Et nordisk gammelt symbol som hjalp bæren af symbolet med at finde vej og navigere i det barske vejr. Som nutidens kompas. På flasken bagside ses lidt historie om drikken. Valhalla Herb har en solid historie og en fantastisk hjemme side bag sig, som er et besøg værd.

 

Valhalla-Herb-Shot Mix Meister-Drinska-MixMeister-Drink Meister-bitter-likør-YT-video


Bag denne markante urtelikør står samme finske firma som også laver den kendte Korskenkorva VodkaSe Valhalla Herb officielle hjemmeside her.

 

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i