Opskrifter

7 fars dag cocktails

For ikke længe siden, fejrede vi kvinden i vores liv, og nu går turen til manden som lærte os at cykle, manden der lærte os at nyde en god rom og manden vi så op til da vi var små. Det er snart Fars dag og han skal selvfølgelig fejres med stil.

Der findes flere “mande” orienteret cocktails, som kvinder selvfølgelig også nyder, men som ofte anses for at være cocktails for manden. Hvorfor ikke fejre din far med at servere en klassisk old fashioned for ham? 🙂

 

Top 8 købsgaver til far!

5632Hobstar-dof355-2Hobstar Double Old Fashioned
Stort, solidt whiskey/rocks glas med flotte grove kanter. Perfekt til en short drink, whiskey, julep’s og mange andre lækre drinks.

 

 

 

 

highland-park-25whiskyHighland Park 25 års Whisky 
Single Malt Whisky fra Orkney Islands, Skotland. Smagen er nøddeagtig med antydninger af honning og Oloroso Sherry. Eftersmagen er medium tør. Cask Strenght – ikke fortyndet – 50,7%

 

 

 

 

RonzRon Zacapa Centenario 23 år Rom
Verdens bedste rom, så enkelt kan det siges. Ron Zacapa er måske den mest kendte premium rom i verden. Kendt for sine mangeårige sejre på rom festivallen på Caribien, der har kåret Ron Zacapa’s 23 års rom til verdens bedste rom 5 år i stræk.

 

 

RonZaRon Zacapa Centenario XO 25 år
Ron Zacapa XO 25 år er det ypperste man kan få inden for premium rom. Ganske enkelt en faktisk rom, som alle der nyder rom, bør have i sit barskab.

 

 

 

 

RonZaLækkert Barudstyr

Barudstyr til hjemmebaren og den professionelle bar. Vi har mere eller mindre alt hvad du skal bruge, stort udvalg af jiggere, mortere,barskeer, shakere, strainer, champagnekølere og barmaskiner. Barudstyr er nødvendigt hvis du vil lave rigtige drinks og cocktails.

 

 

RonZaGourmet Coco Lopéz Kokoscreme

Coco Lopéz Kokoscreme er den originale kokoscreme til den legendariske Piña Colada. Det er ganske enkelt den bedste vej til at lave den perfekte klassiker. Nok til 7 store Piña Coladas i én dåse.

 

 

 

 

 

Vi har selvfølgelig gemt det bedste til sidst!!! Giv din far den ultimative gave!

Rémy Martin Louis XII Grande Champagne Cognac
Info:
Louis XIII er den mest eksklusive cognac i Rémy Martins sortiment.
Denne cognac indeholder udelukkende druer fra Grande Champagne. Den yngste cognac i blandingen har 35 år på fad, den ældste cognac i blandingen er fra begyndelsen af forrige århundrede.
Vejledende pris: 10.755,00 kr
Rémy Martin Louis XII Grande

 

 

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i