Champagne drinksopskrifter Opskrifter

Champagne drinks

Champagne er en af verdens mest profilerede vine. Det særlige ved denne vin er, at den kun må kaldes Champagne, hvis den er fra Champagne distriktet i Frakrig. Vine af samme karakter kaldes derfor Cava i Spanien, Prosecco i Italien og ellers bare mousserende vin. Har man bare lyst til en fin mousserende vin til velkomsten, så findes der mange gode alternativer til champagne, især hvis man går efter vine til under 200 kr flasken.

[nggallery id=20]

Mange især kvinder finder champagne/mousserende vin af typen brut for tør. Derfor laves mange drinks af denne art som ingrediens i andre eller med tilføjelse af f.eks. sirup.

Se også: En vin-elskers guide til Champagne

One thought on “Champagne drinks

  1. Synes det bør være sagt, at hvis du skal finde en cava, asti, sekt, crémant osv., som ligger på samme niveau, som et af de mere kendte champagne huse, så skal man også af med et par håndører. Hvis man har mulighed for det, så kan man iøvrigt købe en flaske Moët & Chandon for 250 kr ca i Metro og samme pris er nok også gældende hos andre grossister. Man behøves ik gå ned til en vinhandler og blive røvet ved højlys dag 🙂

Comments are closed.

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i