Opskrifter

Coca-Cola life kommer til Danmark

Efter i længere tid at have været til salg i andre lande, herunder bl.a. Sverige, er Coca-Cola nu også klar i Danmark med deres stevia-drik.

Kalorieindholdet i Coca-Cola life er ifølge producenten 35 procent lavere end i en almindelig røde coca cola, og den skal fungere som alternativ til de helt sukkerfrie læskedrikke(coca cola light og coca cola zero).
Det er første gang, vi har anvendt steviaekstrakt til at søde en af vores colaer. Med Coca-Cola life har vi udviklet en velsmagende cola, men med 35 % mindre sukker og 35 % færre kalorier. Vores nyhed er blevet vel modtaget i de lande, der har lanceret. Vi har i udviklingen bestræbt os på at imødekomme de høje krav forbrugerne har til vores produkter. Vi er stolte af resultatet og glæder os til, den lander i de danske butikker”, fortæller Charlotte van Burleigh, Country Manager for Coca-Cola Danmark.

Den grønne flaske indeholder steviaekstrakt, som udvindes af blade fra steviaplanten. Den er i familie med krysantemum og oprindeligt fra Paraguay, men dyrkes i dag både i Afrika, Asien og Sydamerika. Sødemidler, der fremstilles af steviaplanten, er hele 200 gange sødere end sukker, men indeholder modsat sukker ingen kalorier.

Coca-Cola Life kan fås i alle butikker i Danmark fra d. 1. januar 2016 og er tilgængelig i 0,25L glasflaske, 0,33L dåse, 0,5L og 1,5L plastflasker.

Kilde: Fødevarewatch.dk

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i