Opskrifter

Danmarksmesterskaberne for Barbacks

Gratis Fernet til Danmarksmesterskaberne for Barbacks

Fernet Branca afholder for første gang i Danmark Fernet-Branca Barback Games, hvor Danmarks hurtigste og skarpeste afryddere inviteres til at dyste om titlen som Danmarks Bedste Afrydder!

Barback Games er gennem de seneste 10 år blevet afholdt rundt om i verden, fra San Fransisco til Stockholm, og nu er dysten omsider kommet til Danmark – som er et af de lande i verden, hvor der drikkes mest Fernet-Branca per indbygger. Alle er velkomne til at deltage og hylde nattelivets hemmelige helte og deltage i søndagens vildeste fest!

Se også: DM i freestyle

Deltagerne vil komme til at dyste i en række underholdende og tilskuervenlige discipliner, fx Beer Run, hvor der skal hentes fustager på tid og andre discipliner, der sætter fysisk udholdenhed, koncentration og balance på prøve!

Konkurrencen kommenteres af vært og general manager på Le Bambole, Christoffer Juul Larsen, mens turneringens præstationerne bliver bedømt af Søren Haahr fra Nose2Tail, repræsentanter fra Fernet-Branca i Italien og Pharfar (Bikstok), som også giver en live-optræden.

Info

Den danske rolle som ‘afrydder’ er også kendt som ‘runner’ eller ‘barback’ i barbranchen og betoner den uundværlige supportfunktion, som sørger for, at baren og bartenderen har alt, der skal til for at servicere gæsterne. Der findes allerede adskillige events og konkurrencer for bartenderne, som altid er i spotlightet. Men i mørket uden for spotlightet slæber afrydderne hver weekend ølkasser, is, flasker og glas i deres ansigts sved. Dette er det første event i Danmark, hvor vi hædrer barbranchens ukendte helte: BARBACKEN!

Læs mere om Fernet branca her: Fernet branca info

Program:

19:00  DJ Luke Rocc

19:00-22:00  Fri Fernet-bar m. Fernet-cocktails og shots

21:30 Barback Games til den bitre ende

22:30 Live koncert med Pharfar

23:00-02:00  Afterparty

 

Tilmeld dig her:
https://www.facebook.com/events/305018726533620/

https://www.eventbrite.com/e/fernet-branca-copenhagen-barback-games-2016-tickets-28470995514

Hvad: Barback Games 2016
Hvor: Pladeværkstedet på Refshalevej 167G, 1432 København K
Hvornår: Søndag d. 30. oktober kl. 19.00

 

flyer-barback

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i