Opskrifter

Gaveideer til ham og hende 2018

Gaveideer til ham og hende 2018.

Vi rammer snart december, og det store gave ræs nærmer sig. Og endnu engang går klappen ned. Hvad pokker skal man finde på. Slap af, vi har fundet nogle skønne ideer til både ham og hende. Og selvfølgelig har vi også fundet på årets mandel gave! -Selv tak!


Gaven til ham – Får du rynker i panden over din mand, når han år efter år svarer, med den obligatoriske svar: sokker og rødvin. Eller når din far svare med sætningen: Jamen jeg ønsker mig bare søde børn. Så spar dig, din botox behandling!

Ølsmagning:

Rundvisning på et speciel bryggerier i Danmark. Alle mænd har en passion for øl, giv ham en guidet tur, med rundvisning og smagning af bryghuset øl sortiment! Og lad ham nu for gud skyld blære sig med sin vandvittige viden om øl, næste gang i har gæster på besøg. Og husk nu at ros ham lidt for det.

Bestil Øl smagning her.

Whisky sæt:

Mix-Meister har sammensat et perfekt Whisky sæt, her får du en 10 års Straight Rye whiskey, 2 x Nachtmann Noblesse krystal glas ikke mindst 9 whisky sten til korrekt nedkøling.

Find sættet her.

Romsmagning:

Her kan du selv beregne din pris, på din romsmagning. Der er romsmagninger arrangeret både i jylland, fyn og sjælland. Rom-Hatten tilbyder også Rom Skoler, og deres side er bestemt et besøg værd.

Læs mere og bestil event her.

Barsæt:

Til ham der har indrettet hele sin kælder med sin egen hjemmebar, til ham der har passion for gode drinks, Morten Krag har sammensat et barsæt med det bedste værktøj til hans egen hjemmebar. Og hey – du kan jo forlange at han træner sine skills på at lave cocktails til dig!

Køb dit The Cocktail Blog barsæt her.

Whiskysmagning:

I Køge ligger et fint lille bryggeri der hedder Braunstein – Smag dig igennem udvalgte whiskyer. Efterfølgende vil baren være åben, de anbefaler man har chauffør på, til turen hjem! Når du får ham hjem, vil han føle sig som en verdens mand, og måske vil han også være en verdens mester i at ryge cigar. Og hvis han er boostet med en masse selvtillid, har han måske overskud til at give dig et bette klap bag i, de efter følgende dage.

Bestil Whiskysmagning her.


Hende – Du har givet hende smykker, parfume og undertøj alt for mange år i træk. Det er på tide du finder på noget nyt Mester! Overrask hende med noget helt uventet. Psst – Du tager bare æren selv.

Champagne smagning:

Det klæder bare en kvinde at være lidt tipsy, og det er der ingen tvivl om, at man bliver af god champagne. Bed hende om at tage den lille sort kjole på og de høje hæle, og tag hende med ud – hun vil nyde det!

Bestil Champagne smagning her.

GoBoat:

Se her skal du gøre en lille indsats selv – pak en lille kurv, og pak nu for gud skyld alt det hun elsker – og kan du ikke lige huske hvad der er, så scroll hendes instagram igennem, scor lidt billige point – sværere er det ikke. En tur rundt i de Københavnske kanaler med lidt godt til ganen og lidt lækkert i glasset, vil give hende en smil på læben.

Bestil GoBoat her.

Vin og Champagne køler:

Er det jer der har tjansen, med at holde årets nytårs fest, så er der ingen tvivl om at hun vil elske at arrangere en masske lærke vin flakser i denne køler. Den er super elegant, og vil holde vin og champagne flasker kolde i mange timer. Hun vil helt sikkert være stolt når de andre damer spørger ind til den, hun vil være en first mover. Det aller bedste ved denne køler er, at når det bliver Champions League, kan du bytte flaskerne ud øl. Det behøver du selvfølgelig ikke at nævne for hende!

Se den her.

Cocktail kursus:

Du fårstår ikke hvor mange gange en pige har drømt om at være en af dem, og her taler vi altså om pigerne fra Sex and the city. Og det ikke kun på grund af de sindsyg lækre outfits de har på – næ næ, det mindst lige så meget de lækre cocktails de svinger i deres glas. En tøse aften indebære en masse cocktails, og hun vil elske at lære at lave dem!

Bestil Cocktail kursus her.

Coupe Glas.

Det er det helt nye, en Champagne skål, et glas der florerer over alt på de sociale medier. Det Italienske krystal glas mærke RCR har lavet et unik krystal glas, perfekt til smukke cocktails og lækre desserter. Du ved du har ramt rigtig når hun kommer til at anvende hashtaget #gavenframin.

Køb Champagne glas her.


Mandel gaven – Den der absure trælse tjans man får påduttet fordi alle i selskabet ved, man ikke har kompetencer til hverken at smutte en mandel eller koge en gang ris.

Vin æske med udstyr:

Lækker æske med udstyr til åbning og servering af gode vine. Æsken indeholder: Vinoplukker, Flaskestopper, Hældetud til vinflasken  og Dråbestopper samt en lækker æsken der passer til en normal flaske vin på 75 cl.

Køb vinæske her.

Den Dansk vingård Lindely.

Oplev den danske Vingård Lindely nær Kolding, her vil du få en rundvisning, og markvandring, og sørme også en smagning. Lindely fremstiller både Hvid, Rød, Rosé og dessertvine.

Læs mere her.

Abonnement på Gastro

Få inspiration til mad og drikke med, i højeste kvalitet med magasinet Gastro. Vælg mellem forskellige abonnent typer, og sørg for at den heldige vinder ikke går glip lækre nyheder, opskrifter og anmeldelser i dette magasin.

Et godt sexliv kan være af de allerdygtigste eksperter på området pludseligt umotiveret rejsning denne hjemmeside før du begynder på Kamagra forsøger sildefanil altså blodtilførslen man er allergisk overfor i lommen.

Vælg dit abonnement her.

Looping Louie.

Kan du huske det – Det der bræt spil, med et fly der tosser rundt i midten. Det aller bedste ved dette brætspil er at det er genialt som druk spil. Mister du et Liv/mønt skal du drikke et shot. Og falder det ikke i dine egne hænder, skal der jo også være lidt til de søde små.

Køb dit spil her.

 

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i