Gin drinksopskrifter MetroXpress Trendy Drinks

Bramle

Bramle er en af de nye drinks på Herr Bartels i århus, og her kommer min lille anmeldelse af denne herlige gin cocktail. Det kan næppe overraske, at denne drink ikke laves med hvilken som helst gin, men nærmere betegnet den gode skotske Hendrick’s Gin. Udover denne lille men væsentlige detalje er der tale om et ret simpel drink, med gomme og citronsaft, samt en smule brombærsirup på toppen.

[singlepic id=466 w=180]

Bramle

4 cl Hendrick’s gin
3 cl Citronsaft
2 cl Gomme
ca. 1,5 cl Monin brombærsirup

Fyld et whiskey glas til toppen med knust is. Shake Hendrick’s, citron og gomme. Fyld i glasset og pynt med et par brombær og hæld siruppen over drinken.

[singlepic id=467 w=180]

13 thoughts on “Bramle

 1. Hej Bo har lige en mindre rettelse til din opskrift på Bramble

  Består af
  4cl gin
  3 cl citron
  2 cl gomme
  1,5 cl mures

 2. Hej Hasse, så blev jeg da snydt i torsdags 😉

  Tak for rettelserne. Iøvrigt, jeg står i den uheldige situation at jeg har glemt hvad den anden spiritus var i Little Italy? Var der lime/citron i?

 3. Der kan man bare se 🙂

  Jeg tror dog ikke det var Carpano der var i den jeg fik på Herr Bartels?

  Ved i iøvrigt hvem der forhandler den? Den lyder til at den bør man have i barskabet 🙂

 4. .. og så kan jeg iøvrigt lige tilføje Bramle opskriften fra Geranium’s drinkshæfte:

  4 cl Geranium
  6 cl citronsaft
  2 cl sirup (simple)
  Toppes med Creme de Mure.

 5. Vinspecialisten, Vinoble og Inco har Geranium Gin.

  Mht. Geranium Bramble skal man være lidt varsom med surhedsgraden dvs. evt. tune lidt ned på mængden af citronsaft og iøvrigt smage sig frem :o)

 6. Undschyld – Carpano Antiqua Formula kan du købe hos Sprit & Co. Jeg lavede iøvrigt en superlækker lagkage med et fyld af chokoflødeskum, mandariner og en makronmasse der havde trukket i halv Carpano og halv Geranium. Der gik 25 cl. gin & vermouth til 20 makroner og tre lagkagebunde. Børnene elskede det :o)

 7. @Hammer: Takker, må vist se at få bestilt noget hjem fra spirt og co. – de har jo alt det gode som andre ikke har. Dine børn lyder iøvrigt til at få en god opvækst 😉

  @Hasse: Ok, den var også god den du lavede, dog endte det med at jeg drak alt det gode (spiritussen) først, så endte med rent danskvand til sidst. Bliver godt på onsdag 🙂

 8. Jeg vil nu også personligt sige at 6 cl citron/limesaft er lidt for meget til den sure side. Særligt hvis cocktailen skal serveres for piger, som i øvrigt elsker denne cocktail. Er jo os en lækker og nem cocktail. Den cocktail som jeg præseterede dig for i torsdags Bo mindede blot en smule om little italy, men var ikke den eksakte Cocktail. Er måske den som bliver Signatur Cocktail på Onsdag, men har også et par andre ideer som skal testes når jeg får flasken.

 9. Helt enig med citronsaften, Hasse. FYI er Geranium rigtigt god med frugt, bær samt krydderier da olierne linalol, geraniol og rose oxide går igen i rigtigt mange af disse, og derfor fremhæver aromaen for hver enkelt og giver et sindssygt samspil. Geranium er også rigtig god med vermouth, og jeg sipper ofte en 50/50 med Carpano – ligesom den i lagkagen.

Comments are closed.

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i