Gin drinksopskrifter Klassiske drinks MetroXpress

Gin Fizz – ægte klassiker

Gin Fizz er en ægte klassiker, der kombinerer spiritus (Gin) med drinkstypen Fizz. Fizz er en variant af drinkstypen sour som er et mix af sødme og surhed – f.eks. lime/citron og sukker(lage). Fælles for dem begge er at de bygges op omkring en spiritus, der danner grundlaget for oplevelsen. Fizz har tilføjet danskvand (med brus) til sourens opskrift. En Gin Fizz er således en drink baseret på Gin, citron, sukker og danskvand. En frisk klassiker, som kan tilpasset den spiritus (og mærke) man kan lide.

[singlepic id=602]Billedet er taget på Herr Bartels i Århus.

Gin Fizz

5 cl Gin
3-4 cl Frisk(!) citronsaft
2-3 cl Sukkerlage
Danskvand efter behov

Shake alle ingredienser på nær danskvand med isterninger. I et rocks glas tilføjes friske isterninger og indholdet sies over. Top med danskvand (eller efter behov). Pynt med en citronspiral og et sugerør.

Se også: Gin og tonic dag

Prøv også erstatte Gin’en med din favorit spiritus – det fungere også rigtigt godt.

Se også: Klassiske drinks

5 thoughts on “Gin Fizz – ægte klassiker

  1. Er der nogen der kan fortælle mig hvor jeg kan købe “orange flower Water” som bliver benyttet i Ramos gin fiz?

  2. Man kan typisk finde det i grønthandlere som har et bredt udvalg af varer fra mellemøsten. Så faktisk engang en lille flaske i Kvickly, men tror ikke det solgte nok.

  3. Hey jeg har forsøgt med denne dejlige drink, men har lidt problemer med den sukkerlage. Har i evt. Opskrift liggende?

  4. Hej Kris, som udgangspunkter laver vi altid 2 dele sukker til en del vand. Man kan varme det op for at få opløst sukkeret, men har man lidt tid, så kan du også hælde det i en flaske og så ryste den grundigt. På køl kan den holde 2-3 uger.

Comments are closed.

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i