Gin drinksopskrifter

No.3

Under Copenhagen spirits and cocktails messen var der rigelig med mulighed for at se de nye trends inden for bartender branchen, men også chanchen for at smage på de nye spiritus der den kommende tid ville være til at finde forskellige steder i dansk natteliv.
Nogle af de ny tilkomne er bl.a. en økologisk vodka, nye smagsvarianter fra Bols og Monin og så selvfølgelig en ny Gin.

Gennem Maximumm bliver det snart muligt at få den nye No.3 London Dry Gin.
Stadig nu, flere dage efter messen, kan jeg stadig tydelig huske oplevelsen jeg havde hos netop denne gin, som efter min mening opgradere ginen til et nyt niveau. Det specielle ved denne gin i forhold til andre mærke på markedet er at den kun har 6 ingredienser, 3 krydderier og 3 frugter.
Det første man lækker mærke til når man møder denne nye Gin er duften, allerede her opdager man at man har med en gin at gøre som er anderledes end flere af de mærke der er at finde på markedet. Den har en klar blød duft af enebær og med en mindre ”eftersmag” af lavendel. Selve smagen var det der overraskede mig mest, havde lidt forventet den lidt kræsse smag en gin kan have, men det havde denne ikke, den har behagelig at føre rundt med tungen, det er næsten svært at forestille sig at den rummer hele 46 procent. I det at der kun var 6 forskellige smagsnuancer var det en meget mere klar og intens smagsoplevelse man fik ud af det. Noget jeg selv var overrasket over var den behagelige kombination der var mellem kardemommen og korianderen, noget som virkelig gjorde det en oplevelse for mig.

En ting jeg har været ked af, måske endda lettere irriteret over var på den måde man brugte flere og flere ingredienser i de forskellige gin, det karaktaristiske ved en gin er netop at man kan smage enebæren, noget jeg synes er går mere og mere tabt jo flere smagsnuancer man tilsætter.
[nggallery id=156]

4 thoughts on “No.3

  1. 100 %, det en Gin som jeg ved, hurtigt vil blive populær i og uden for danmarks grænser. Det at den er så simpel og klar i smagen, gør at man kan drikke den rent men også virkelig stadig smage enebæren i drinks

  2. Helt klart en god klassisk engelsk gin. Ikke så mange dikkedarer. Synes især godt om designet, simpelt og elegant.

Comments are closed.

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i