Gin drinksopskrifter Nyheder

Test af Funkin Bramle premix

Funkin og premix, umiddelbart to ting som ikke hænger sammen. Det er dog ikke så slemt som det lyder, for Funkin har lavet nogle 100% premixes, dvs. de har sammensat frugtpure, juice, sukker og planteekstrakter i nogle små ca. 20 cl beholdere. De skal i bedste teenager-stil kun blandes med spiritus og isterninger, og vupti, så har du en god cocktail – lover de.
[singlepic id=486 w=250] Der findes i alt otte varianter, hvoraf den ene sådan set ikke er en premix (Bellini – består af champagne og ferskenpure). Jeg vil i den kommende tid teste dem alle her på bloggen.

Dagens test – Bramle mix – med tilsat Tanqueray gin
Bramle som iøvrigt har sit eget indlæg (her), er god lækker cocktail, som har en dejlig bitterhed, men også en rund eftersmag.
Se også andre Smagskommentarer

Indholdet i sådan en Funkin Bramle:
Citron, brombær, suger, vand.
[singlepic id=488 w=250] Smagen:
Frisk og bitter er den umiddelbare smagsoplevelse, der også har fin plads til at ginnen kan få lov at folde sig ud. Det var lidt svært at smage brombærerne, men alt i alt en cocktail jeg gerne ville smage igen. Premix vil dog for en drinks-nørd som undertegnede mangle noget autencitet, hvorfor jeg også vil foretrække at lave en bramle selv helt fra bunden. Men har du ikke tid, ikke plads eller ikke lyst til at have “bøvlet”, så kan du med Funkin lave en ganske habil cocktail på 10 sekunder.

Det er mig endnu ikke helt klar, hvad prisen for en pose Funkin Premix koster, men regn med omkring 11-12 kr.

[nggallery id=103]

One thought on “Test af Funkin Bramle premix

Comments are closed.

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i