Opskrifter

Kvinde tømmer dyr cognac i Beijing lufthavn

Rémy Martin XO Excellence lagres i mere end 22 år, men det stoppede ikke en kinesisk kvinde ved Beijing Capital International Airport i, at tømme en fuld flaske cognac i en køre.

Kvinden Zhao, købte den omtalte 700 ml cognacflaske-som koster omkring 1200(se vejl pris her:Rémy Martin XO Excellence). Zhao var på rejse til Wenzhou i Kina med sin sprut i hendes håndbagage da sikkerhedspersonalet fortalte hende, at hun ikke måtte medbringe flasken på et indenrigsfly i Beijings vigtigste lufthavn. Indholdet af Zhaos flaske oversteg nemlig grænsen for den tilladte mængde flydende væsker man må medbringe i kabinen.
I et forsøg på at passere sikkerhedskontrollen uden, at lade cognacen gå til spilde, besluttede Zhao, at drikke hele flasken før boarding af hendes bookede fly. Hendes rejseplaner blev dog afbrudt, da piloten nægtede, at lade Zhao gå ombord på flyet i hendes nu berusede tilstand

Læs også: Airberlin vil lave Zeppeliner-cocktails på flyene
Kaptajnens bekymring for Zhaos sikkerhed og andres sikkerhed om bord på flyet var affødt af hendes krigeriske, berusede adfærd uden for gaten. Zhao rullede rundt på jorden, ude af stand til at stå op på egne ben og råbte usammenhængende, indtil politiet fjernede hende fra boardingområdet, i en kørestol.
Efter flere timers hvile, takkede Zhao lufthavnens personale for at have taget sig af hende og forlod lufthavnen sammen med flere familiemedlemmer.

Læs meer om episoden på South China Morning Post.

Læs mere om Rémy Martin XO Excellence www.remymartin.com

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i