Opskrifter

Lab Bar

Lab Bar er ny Cafe/cocktailbar på Amagerbrogade 142 på Amager. Som de fleste københavnere ved, så sker der ikke ret meget på Amager hvad angår cocktails, så selvom Lab Bar på ingen måde er en cocktailbar, så er det da et forsøg på at skabe noget på ø’en. Undertegnede var med på åbningsdagen hvor der var gode tilbud på drinkskortet (som bestod af nogle få klassikere: Strawberry Daiquiri, Mojito, Mai Tai, Bramble og White Russian).

Mojito på Lab Bar

De få drinks det blev til, var ganske fine uden at hverken skuffe eller imponere en drinksfanatiker som undertegnede. Dog er drinkskortet så lille, så det er svært at forstille sig at man vil tage på Lab Bar for at nyde cocktails, det er mere et alternativ til stedets fadøl. Dog skal de have ros for ikke at tilbyde travelige drinks som brandbil og tequila sunrise og endda tilbyde en god gammel gin-klassiker som Bramle. Den burde dog laves på en lidt bedre Gin, men priserne tillader jo heller ikke det helt vilde 🙂

Se flere cocktailbarer i københavn

Lab Bar kører fortiden med en heftig Happy Hour jf. deres FaceBook side – som efter min mening gør stedet til et fint start-up sted med et par drinks. Det kræver nok man bor i nærheden, for der som sagt ikke rigtigt nogle fede gå-i-byen steder på Amager.

2 thoughts on “Lab Bar

  1. Forstår ikke man skriver at LAB BAR ikke er en cocktail bar?
    Jeg har kun fået gode cocktails på LAB BAR og kan læse at drinksmeister selv har drukket cocktails på åbnings dagen (skal lige siges at på åbningsdagen var der kun få cocktail at vælge imellem pga åbnings dagen ikke skulle blive for kaos) Jeg bor ved siden af LAB BAR,kommer der ofte, da det er det eneste sted på amager med cocktail og må sige de gør det godt og der er altså et godt cocktail kort med ca 12-13 forskellige cocktails.

  2. Hej Krede,

    Jeg skal ikke kunne sige om LAB BAR er gået mere i retning af en cocktailbar siden åbnings dagen – da jeg ikke selv har været der siden. Men det lyder godt med 12-15 cocktails, for det ligner mere en cocktailbar. Men dengang jeg var der, var der nu lang vej til at jeg ville kalde det en cocktailbar.

Comments are closed.

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i