Opskrifter

Verdens første sodavand med ægte rav!

Den nystartede danske virksomhed Nordic Waters har netop lanceret deres første produkt: Sparkling Amber Water. En eksklusiv økologisk sodavand lavet med ægte rav.

 

Rav er mest kendt for at blive brugt til smykker eller skulpturer, men det har også været brugt som medicin i Europa og i mellemøsten for ere hundrede år siden. Man brugte det primært til at lindre mave- og gigts- merter. Idag bliver rav stadig brugt som medicin i Kina, hvor det har mange påståede virkninger som f.eks. krampenedsættelse, angst lindring, afslapning af sindet, lindring af mavesmerter og foryngelse. Den mest almindelige måde at indtage rav på er ved at male det til pulver og indtage det sammen med vand eller med en blanding af andre urter.

 

Nordic Waters Sparkling Amber Water kan nydes som den er, f.eks. i et glas med is men med dens unikke smag, er den også en fremragende ingrediens til at kreere spændende drinks. Prøv f.eks. Gin & Amber med gin og Sparkling Amber Water pyntet med en lille skive citron. Vi tror på, at dette bliver sommerens helt store hit!

 Se også: Uncle Vans botanical gin
Prøv også Amber & Scotch med Whiskey og Sparking Amber Water pyntet med en skive citron eller Rum & Amber med rom añejo og Sparking Amber Water og en skive applesin.
Nordic Waters er en dansk virksomhed, som fokuserer på at lave ekslusive økologiske sodavand med et nordisk twist. Sparkling Amber Water er deres første produkt men forvent ere spændende produkter fra Nordic Waters!

 

Læs mere på deres side: Nordic waters

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i