Rom drinksopskrifter Søde drinks

Caipiruva – sød og frisk

Caipiruva er en simpel brasiliansk drink, der laves med friske grønne vindruer (uva på brasiliansk), lime, rørsukker og naturligvis Cachaca. Inspireret af den klassiske Caipirinha er der i denne udgave tilføjet grønne stenfri vindruer, som bidrager med sødme til drinken. Alt efter om du er til det søde eller sure, så kan denne drink laves i den retning du ønsker, i det man jo ganske simpelt kan styre mængden af lime og rørsukker.

[singlepic id=452 w=250] Caipiruva

4 cl Cachaca (Ypioca)
½ lime
8-10 grønne vindruer
Rørsukker efter behag
Knust is

Se også: Cachaca opskrifter

Mos vindruer, lime og rørsukker. Tilføj knust is op til toppen af glasset, og tilføj da cachaca til glasset er fyldt. Pynt evt. med et par vindruer eller hvad du lige har ved hånden. Dejlig frisk drink. (Man kan med fordel mose vindruerne grundigt, så de kan komme op i et sugerør, eller endda blende dem først.)

[nggallery id=90]

One thought on “Caipiruva – sød og frisk

  1. Nu har jeg alle steder lært at man fylder is til kanten, så det gjorde jeg selvfølgelig også her, den fik sig en 5-6 cl cachaca, en hel mellemstor lime, en håndfuld druer, 2 tsk rørsukker og lige knap 2 cl gomme. Rigtig lækker frisk cocktail og simpel at lave…

Comments are closed.

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i