Eksotiske drinks Rom drinksopskrifter

Funkin Mango

Jeg havde lørdag fornøjelsen af funkinPro’s Mangopuré, som består af 90% (!) mango og 10% sukker.
[nggallery id=76] Bemærk hvor intens den karakteristiske gule mango farve ståler igennem på billederne. Mynten med sin kraftige grøne farve gav en flot kontrast til den gule, og de sorte sugerør.
[nggallery id=80]

Drinken jeg mixede, dvs. blendede bestod af 3cl Giffard Ananas likør, 3cl Spiceman Citrus rom, is og 8 cl funkinPro Mango. Som man nok kan regne ud blev det en meget sød drink, med en fantastisk flot farve og lækker cremet konsistens. Et par moste limebåde havde bestemt gjort underværker, hvilket jeg vil anbefale at lave, såfremt man har en mangopuré ved hånden.

Funkin Pro Mango koster omtrent 3 gange så meget for en Finest call Mango, og 40-50% mere end Monin’s ditto. En ting er dog sikkert, 90% indhold af mango kan ingen af konkurrenterne slå, og det kan helt sikkert smages! Umiddelbart er jeg dog ikke så vild med emballagen, en pose der kan stå er godt nok bedre end en pose der ikke kan, men konkurrenternes kan stå i speedracken, hvilket altså er ganske praktisk.

Funkin Pro laver også mange andre lækre varianter, det er dog ikke mig bevidst om de alle kan fås i DK. Alt lige fra grøn æble, kirsebær til white peach.

3 thoughts on “Funkin Mango

  1. Iøvrigt så laver jeg 100% mangupuree med min juicer :-p

    Bruger mango frugtdeler (ligesom æble frugtdelere) og så i min manuelle juicer.. Så der mangopuré! Koster kun…. 1 mango 😀

  2. Hey Jakob,

    Min FunkinPro kom fra Inco og har ikke lige set dem andre steder. Som så meget andet er den friske hjemmelavede udgave bedst – hvis altså du lige kan skaffe en god moden mango og i det antal du står og skal bruge til drinks – og har tiden til at bearbejde dem.

    Jeg prøvede den også på en pandekage – og det smager ikke overraskende skide godt 🙂

Comments are closed.

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i