Opskrifter

Stilfulde drinks til vintermånederne

Sommeren er for længst gået på hæld og temperaturerne er nedadgående. Library Bar og Tullamore D.E.W. hjælper dig med at holde kulden for døren lidt endnu m  ed to smagfulde vinterdrinks.

Dew cocktail1 Dew cocktail2 Dew cocktail

Carlos Guimaraes, barchef på The Library Bar i hjertet af København, har lavet en række drinks, der matcher de danske årstider. Her er hans bud på to drinks, der komplementerer den danske vinter bedst muligt. De to drinks er klassikere med et twist, der ikke bare varmer kroppen, men også tilfredsstiller dine smagsløg.
Prøv Oldtimer DEW, der er en twistet version af Don Drapers yndlingsdrink: den klassiske Old Fashioned. Rørsukker og et stænk med bittert er erstattet af Benedictine DOM og kaffelikør, der komplementerer de mange forskellige smage i Tullamore DEW og viser, at kaffe og whiskey går godt i spænd i andet end den klassiske Irish Coffee.
Også i Classy DEW har Carlos Guimaraes leget med den irske whiskeys mange smagsnuancer. Han kombinerer Tullamore DEW med rød vermouth, stikkelsbærsirup og Campari og giver dig en opskrift, der med garanti vil imponere dig eller dine gæster.
Carlos Guimaraes’ stilfulde drinks kan nydes i de dertil meget passende omgivelser på The Library Bar, eller du kan lave dem i din egen stue og servere dem for dine vinterkolde gæster.

Drinksopskrifter med Tullamore D.E.W
OLDTIMER DEW

  • 5 cl. Tullamore D.E.W.
  • 1,5 cl. kaffe likør
  • 0,5 cl. Benedictine DOM

Garnish: Et stykke citronskal

CLASSY DEW

  • 5 cl. Tullamore D.E.W.
  • 2,5 cl. Rød vermouth
  • 1,5 cl. Stikkelsbærsirup
  • 1,5 cl Campari

Og hvis du har mod på en udfordring, kan du pynte drinken med en skal af is fyldt med Cherry Heering Kaviar on the side.

Om Library Bar

The Library Bar finder man på Copenhagen Plaza Hotel, som første gang åbnede dørene i 1914. Baren blev dog først bygget i 1970’erne. Op gennem 70’erne og 80’erne var whiskey, cognac og cigarer barens varemærke, og det samme gør sig gældende i dag, dog uden cigarer og med et større fokus på drinks og cocktails.
The Library Bar Bernstorffsgade 4
1577 København

Om Tullamore
Tullamore D.E.W. er en irsk whiskey fra byen Tullamore i hjertet af Irland. Tullamore D.E.W. har i Danmark en markedsandel af irsk whiskey på 70,9 % (Nielsen) og er den mest solgte af alle whiskyer, skotske som irske i Danmark. Samtidig er det den næststørste i sin kategori i verden. Tullamore D.E.W. blev grundlagt i 1829. Navnet Tullamore kommer fra byen af samme navn hvor destilleriet stadig ligger i dag. ”Dew” betyder ”dug” på engelsk, men D.E.W. er egentlig forkortelsen af Daniel E. Williams, som var chef på destilleriet og manden der indførte strøm til byen. Tullamore er den oprindelige whiskey i irsk kaffe, som lavet første gang på Buena Vista Cafe i San Francisco, hvor der i dag sælges omkring 2000 glas irsk kaffe om dagen – serveret med Tullamore D.E.W.. Tullamore D.E.W. er ejet af William Grant & Sons, en uafhængig familieejet virksomhed grundlagt af William Grant i 1887. Virksomheden drives i dag af den femte generation af Grant familien og destillerer nogle af verdens førende spiritus såsom Glenfiddich®, The Balvenie®, Grants®, Hendrick’s® Gin, Sailor Jerry og altså Tullamore D.E.W. ®.

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i