Klassiske drinks Whiskey drinksopskrifter

Jordbær Julep

En Julep er gammel klassiker med whiskey, lime, sukker og mynte tilsat en masse knust is. Denne Julep har et lille twist i, nemlig en omgang jordbærpure. Der er derfor undladt sukker, da pureen er rigelig sød. Brug ikke en alt for dyr whiskey i drinks som denne, da jordbæren tager en del opmærksomhed, så tag en mellemvare i barskabet. I den klassiske Julep kan det naturligvis godt svarre sig at bruge en bedre whiskey.

[singlepic id=446 w=300]

Jordbær Julep

4 cl Whiskey
4 cl Jordbærpure
8 mynteblade
4 limebåde

Mos lime, mynte og jordbærpure i et mixer glas. Et whiskey glas fyldes med knust is, den moste blanding og whiskey. Rør godt i glasset, inden det serveres med et lille sugerør og en myntekvist. Velbekomme 🙂

På også: Mississippi Chili

[nggallery id=88]

Se også: Spritbilistens julesang

2 thoughts on “Jordbær Julep

  1. er det hele lime både der skal moses i drinken – med skræl?? Kan man ikke bare blende frosne jordbær og så fungerer det vel både som is og jordbærpure??

  2. Hej Peter,

    Jeg ville mose limes med skræl, men du kan også anvende frisk presset lime juice. Det burde godt kunne lade sig gøre med de frosne jordbær, jeg vil dog nok smage den lidt til – f.eks. med lidt sukker eller jordbærsirup.

Comments are closed.

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i