Spicy Campari Mojito
Campari har fået lidt af en renæssance i mit barskab, og jo mere bitter og frisk en drink kan blive, jo bedre. Det var faktisk ikke mening jeg ville lave en campari mojito, men før man ved af det, så var mynten, limen, og camparien der, og så komme den herlige drink frem. Mit twist på denne ellers kendte Mojito-twist, er en anden ting som jeg fortiden er helt tosset med. Monin Spicy sirup, der består af kanel og chili. Den har en dejlig skarp profil, men så alligevel ikke.
[singlepic id=542 w=300]Spicy Campari Mojito
4-5 cl Campari
2 cl Monin Spicy sirup
½ lime i både
8 mynteblade
Knust is
Evt. lidt danskvand
Som altid så skal mynte moses sammen med limen, og her også siruppen. Fyld en hel masse knust is i glasset, og hæld campari i. Top evt. med mere is og en smule danskvand.
Se også: Rosmarin sukker binder Mojito og G&T
Twist muligheder:
Hvis du ikke lige har en Monin spicy sirup på hylden, hvilket jo nok er et realistisk scenarie ;-), så kan du give den et skud hjemmelavet chili sirup, ingefær eller en kombi af begge. Man kan også helt udlade det, hvis man bare gerne vil nyde den komplekse smag af campari med mynte og lime. Det er heller ikke så tosset 😉