DrinksMeister Sure/Friske drinks Trendy Drinks

Lækre camparianere

Campari er en italiensk bitter likør på 25% og smager fantastisk, hvis man altså er til bitter-genren. Her er den mixet med grape og citronjuice, samt lidt mango-chili sirup (monin spicy mango). En dejlig frisk-bitter cocktail med masser af charme. Jeg har lavet to versioner af denne cocktail, den “stærke” og den “milde” udgave. Hvis du ikke er fanatisk campari-elsker, så vil jeg anbefale at tage den milde til at starte med, og kan du lide den, så lav den stærke udgave bagefter – den vil du så elske endnu mere!
[singlepic id=508 w=180]

Den stærke:

3 cl Campari
3 cl Friskpresset grapejuice (uden frugtkød)
1,5 cl Friskpresset citronsaft
1,5 cl Monin Spicy Mango sirup
Pynt: Grape

Alle ingredienser shakes med is og straines herefter over i afkølet cocktailglas. Glasset brugt til dette billede er iøvrigt Martini Chiller, som er genialt til hjemmebaren (er for skrøbelig til en pro-bar), da den holder drinken kold, uden at den bliver fortyndet.

[singlepic id=503 w=180] Den milde:

3 cl Campari
6 cl Friskpresset grapejuice (uden frugtkød)
2 cl Monin spicy Mango sirup
1 cl Friskpresset citronsaft

Pynt: vrid en citronskal ud over glasset, og læg den herefter i

Se også: Campari legat.

Alle ingredienser shakes med is og straines herefter over i afkølet cocktailglas. Bemærk at der skal vrides en citronskalspiral udover glasset, at dette bevirker at smagen af især grape bliver forstærket. Det vil mindske smagen af campari ret voldsomt, og særligt i starten af din cocktail. Prøv evt. at smage på cocktailen inden du gør dette, og så vride citronskallen. Du vil blive overrasket over dens virke!

Generelt kan man sige om disse to cocktails, at der er tale om bitter-friske drinks, der egner sig til at være god aperitif. En enkelt lille cocktail som disse, og så er du godt kørende 😉

Se også: Campari brand

[nggallery id=106]

2 thoughts on “Lækre camparianere

  1. hvad er det for nogle glas de runde med is i ? jeg har ledt længe efter dem, hvor kan man evt købe dem ?

    Håber på svar 🙂
    Vh charlotte

Comments are closed.

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i