Cremede drinks Opskrifter

Udfordringen – Shots som ingrediens i cocktails

Undertegnede har fået til opgave at lave nogle gode drinks og cocktails med united drinks shotsprodukter, som rummer bl.a. Ga-jol, Fisk og Westerhaws olie. Det er dog ikke den nemmeste mixer, da disse shots hver især er meget dominerende. Man kan med andre ord ikke skjule smagen, der skal istedet leges med den 😉

[nggallery id=25]

Her kommer de første par forsøg, som var gode nok til at komme på DrinksMeister:

Heksehylet:

2 cl gul ga-jol
1 cl Monin ferskensirup
2 cl Monin jordbærsirup
6 cl sprite
skvat limejuice

Alle ingredienser på nær sprite shakes iskold og sies i et whiskey glas der er godt fyldt med knust is. Tilføj til sidst sprite.

Kommentar: Den har en lidt rusten farve, som ikke helt minder om et heksehyl (slikket), men smagen ligger næsten 100% opad den kendte slikstang. Den smager godt hvis man er til en lidt sød drink med lakrids, men det er ikke en all-nighter drinks man drikker flere af.

Westerhaws coffee

12 cl varm kaffe
3 cl Westerhaws Olie (smager af engelsk lakrids)
2 cl Chokoladesirup eller anden kaffesirup.
Flødeskum

Lav kaffen som du kan lide den, hæld den over i et egnet glas og tilføj westerhaws olie såvel som siruppen. Top til sidst med flødeskum.

Kommentar: Måske ikke nogen særlig ny opfindelse, er faktisk sikker på den må findes derude et sted, men om ikke andet en dejlig varm lakridskaffe der sikkert vil blive taget godt imod af f.eks. Irish coffee folket. – Denne drink kan westerhaws olie godt erstattes af andre lakridsshots, det er nok mest et spørgsmål om smag og behag.

Black milk (bedre navn søges 😉 )

4 cl gul ga-jol
14 cl kakaomælk
2 cm tyk vanilie is skive (den billige 1L)

Alle ingredienser blendes til isen ikke længere klumper.

Kommentar: Den smager himmelsk! – En gammel klassiker inden for milkshakes, som også er god med kahlua og lign. Den er som alle kaffe/ladrids/chokolade milkshakes ikke nogen man drikker flere af i streg, men helt sikker en dejlig cremet drink.

Har du en god opskrift?! Så tilføj den i kommentarfeltet 😉

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i