Sure/Friske drinks Vodka drinksopskrifter

Ginger Smash – bitter ingefær

Er du til drinks med power, smag, bitterhed og en eftersmag der holder længerende end ellers? Så skulle du prøve denne Ginger Smash, for den har sgu karakter så det vil noget!

[singlepic id=374 w=250]

Ginger Smash består besalt set kun af ingefær. Så kan du ikke lide ingeær, så garantere jeg du ikke vil bryde dig om denne her, tilgengæld, kan du lide ingefærens styrke, “varme” eftersmag, så prøv:
Ginger Smash

3 cl Infused vodka med ingefær
2 cl Ingefær sirup (Monin, hjemmelavet eller Danisco)
8 cl Øko ginger ale sodavand (f.eks. naturfrisk)
Frisk lime
Frisk ingefær

Mos ingefær med sirup og lime.
Tilføj isterninger, vodka og til sidst ginger ale. Rør godt i glasset, og server med sugerør. En dejlig krafig drink, der giver smagsløgene et kick!

Det er alfa omega at opfyldningen af ginger ale sodavand er en rigtig ginger ale, og ikke en sukker-sød amerikaner (Schweppes). Det kunne også være spændende at prøve nogle af de nye (meget dyre) juicer, f.eks. Health Kick fra FireFly (der indeholder ingefær) eller rabarber-ingefær juicen fra Belvoir (Secret Kitchen).

Se også: Introduktion til vodka

Infused vodka med ingefær laves ved at skrælle nogle ingefær, skære dem i mindre stykker og ligge dem i en flaske vodka. Brug en god middelklasse vodka ala Absolut, Koskenkorva eller danzka. Jo længere de ligger i vodkaen, jo mere smag vil de afgive. Så er du til mindre power, så tag dem fra efter 2-3 dage.

Prøv også: Dark N stormy drink

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i