Opskrifter

Zerved er nomineret til IVÆKSTprisen 2013 – vi støtter dem, og det bør du også!

Tilbage i marts måned skrev vi om Zerved (https://www.drinksmeister.dk/drinks-produkter-nyheder/zerved/), den nye smarte mobil app der gør, at man kan springe køen over i baren. Gæsterne kan simpelthen bestille og betale for varerne direkte over mobilen. Som bartender modtager man ordrene digitalt bag baren.

På det halve år der er gået siden sidst, er Zerved nået langt – i dag kan man springe køen over i pausebaren på samtlige store teatre i København samt DR Koncerthuset. Fodboldfans på Parken, Brøndby Stadion og andre mindre stadions skal heller ikke længere spilde halvlegen på at stå i kø – man kan nu forudbestille sin fadøl og hotdog direkte i Zerved app’en.

En lang række mindre fastfood-steder og kaffebarer har også taget systemet til sig – ligesom mange gymnasier og fredagsbarer benytter Zerved. Her gavner det ikke bare salget, men erstatter også de dyre dankortautomater, som gymnasierne alligevel ikke har råd til. Eleverne betaler nemlig ikke med kontanter, men med kreditkort direkte i app’en.

Sidste nye er så, at Zerved er gået internationalt. Konceptet er så smart, at Londons største teaterkæde, med mere end 3 millioner gæster om året, har valgt at indføre Zerved til bestilling i pausen. Det samme har flere fastfood-kæder i england – og Zerved har en lang række steder i både Spanien og sågar Syd Afrika, som står og venter på, at komme på systemet.

Man bliver altid lidt stolt når man ser danskere bevæge sig globalt. Zerved er nu nomieret til IVÆKSTprisen 2013 – og de fortjener en stemme.

Støt op omkring dem og stem på dem, det har vi gjort!

Du stemmer via dette link: http://da.zervedapp.com/news/view/stem-paa-zerved-til-ivaekstprisen-2013

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i