Rockstar Energy

Rockstar Energy Original blev Grundlagt i 1998 af Russell Weiner, søn af den berømte talkshow vært Michael Savage. Rockstar Energy blev lanceret i det hurtigst voksende segment i USA af fodevarer; Energidrikke. Rockstar mener at pga. deres sammensætning af forskellige ingredienser, som de hævder er “videnskabeligt formuleret til at fremskynde restutions tiden af dem, der føre en aktiv og udmattende livsstil – Alt fra sportsfolk til rock stjerner,” Rockstar forsøgte at skilde sig ud fra markedets førende energi produkt; Red Bull ved hjælp af en 16 oz(473ml) dåse (mod Red Bulls 8 oz(250ml) ), og markedsføre sig som “to gange størrelsen af Red Bull til samme pris.”

I 2007 var Rockstar en af de tre øverste energi drik mærker i Nordamerika, (der har haft 155% vækst i salget i 2004 og nåede 48 millioner dollar) og havde solgt over en milliard dåser. Det havde 14% af det amerikanske energi drik markedet i 2008, og fra 2009 var til rådighed i over 20 lande, som supplement til De Forenede Stater.

Ligesom sin konkurrent Red Bull, sponsorer Rockstar en række arrangementer, herunder Mayhem Festival, en metal og rock festival der tager rundt i USA i juli og august, the Taste Of Chaos, en hardcore tur nu kaldet “Winter Warped Tour”, og den “Alternative Press Tour”, en årlig USA / Canada tour. Fra og med 2010 vil Rockstar også sponsorere Tumult Festival, der løber fra august til oktober i både USA og Canada.
Udover disse, støtter de, ligesom Redbull og Bl.a også Monster, også en række sportsgrene eksempelvis: Mountain bike, Paintball, Rally, Skateboard, Snowboarding mm. Det er meget de samme sports aktiviteter som redbull støtter, hvilken er pga. segmentet de prøver at ramme er den samme.

I USA og andre lande findes Rockstar energy i forskellige variationer, størrelser og smagsnuancer. udover alm, sugar free og Zero carb har de også 12 andre varianter, og kan fåes i størrelser op på knap 1 liter.

I Danmark er det Premium Beer der står bag produktet på det danske marked, og pt. er det kun Rockstar Energy Original(25,50cl) og Rockstar Punched Guava(50cl) som vil være tilgængelig.