Luscombe

Luscombe er en lille engelsk producent af Ginger Beer, lemonader og juicer. Luscombe Farm Drinks er stiftet i 1975, så har efterhånden en del erfaring i hvad de laver.

Importøren i Danmark, Real Cider, har lavet følgende introduktion til Luscombe:
Luscombe er en velbevaret hemmelighed, der siden 1997 stille og roligt har arbejdet sig ind i folks bevidsthed. Luscombe har modtaget priser og anerkendelse fra de største navne inde for restaurations branchen og fødevare butikker.
Oprindeligt begyndte Luscombe at udvikle deres lemonader, fordi der efter deres opfattelse ikke fandtes tilstrækkeligt sofistikerede drinks uden alkohol for voksne på landets cafeer og barer. Produkter som Sicilian Lemon, Elderflower Bubbly og Hot Ginger Beer fungerer for eksempel rigtig godt i en blanding med andre juicer og/eller hakkede friske frugter og bær. Et produkt som Wild Blueberry Crush med dens blanding af blåbær, tranebær, agave sirup og Damascan rosen vand, er i sig selv en ikke-alkoholisk cocktail. Det betyder, at man med Luscombes Lemonader nu kan lave sig en ordentlig cocktail med eller uden alkohol.
Luscombes lemonader er lavet af de fineste kvalitets friske råvarer, uden koncentrater, tilsætningsstoffer, konserveringsmidler, farvestoffer, aromaer, smagsforstærkere, surhedsregulerende midler, kunstige sødestoffer, animalske biprodukter, kunstige pesticidrester GMO`s & uden store, barske, raspende bobler på størrelse med tudse øjne. Alle Luscombes drikke er lavet i Devon, på det historiske Domesday Farm.

Varianter:
Cool Ginger Beer
Hot Ginger Beer
[singlepic id=839 w=200] – Super god Ginger Beer med masser af smag. Ikke for stærk, men finder et godt niveau. Lidt blid begyndelse, men med en god lang og varm eftersmag af ingefær. Herlig duft af ingefær og rørsukker.

Lime Crush
[singlepic id=840 w=200] – En meget frisk limesmag, og måske det bedste bud på en lime-mixer på markedet. Har en smule “konserveringssmag” som alle limeprodukter har, men altså under hvad ellers er vandt til. Brug den i 1,5:1 i forhold til limejuice i en opskrift, og du har en ok erstatning for limejuice. Kan nemt nydes rent, da eftersmagen ikke er for skarp.

Blueberry Cruch
[singlepic id=838 w=200] – Lidt kedelig efter vores vurdering. Har lidt for meget smag af “danskvand med smag”. Mangler noget krudt. Ellers fin farve, og skal den drikkes rent, så kan man da også det.

Sicilian Lemonade
[singlepic id=844 w=200] – Igen rigtig god frisk lemonade. Kan uden problemer anvendes i drinks, men helst bare med vodka – så smagen ikke går tabt.

Cranbeery Cruch
Raspbeery Cruch
Elderflower Bubbly
Æblejuice
Æblejuice & Arbrikos
Æblejuice & Pære
Æblejuice & Ingefær
Æblejuice & Hyldeblomst