Absinth

Introduktion til Absinthe

Lavet af ekstrakter af urter, er absint kendt for sin unikke smag som stammer fra malurt. Absinthe har typisk en høj alkoholprocent fra 50 til 75% i volumen.

I gamle dage hvis du ikke var forsigtig, kunne absinthe forsage tvangstanker og påvirke dine tanker. Dette skyldes hovedsageligt nogle af de æteriske olier, kendt Thujone. Dette kemikalie er giftigt, hvis det indtages i store mængder.

Æren for at være en af ​​de mest berygtede drikkevarer i dag går til Dr. Pierre ordinaire, der udformet en blanding af urter ved hjælp af Artemisia absinthium (malurt) for at gøre en smaragd på udkig eliksir, der var sikker på at kurere alt fra blodmangel til luft i maven.

Hvad skulle forblive som et lægemiddel hurtigt forvandlet til en kendt alkoholisk drik, tak til Henri Louis Pernod, der åbnede den første absint destilleri i Schweiz.
Med massive vin mangel i anden halvdel af det 19. århundrede i Frankrig blev absint de mest fashionable drikke. Det blev hurtigt kendt som “den grønne fe” under Happy Hour, der startede omkring fem om eftermiddagen.

Det er interessant at vide dette drikke senere omtalt som “den grønne Lady” blev sagt til brændstof kreativitet på grund af den klarhed i sindet, at du oplever af at drikke det.

Interessante fakta om Absinthe

Denne meget interessante drikker indeholder idag kun spormængder af Thujone og beskrives som havende en lakrids type smag med en bitter eftersmag, der kommer fra malurt. Den indeholder også urter såsom anis, koriander, isop, fennikel, citronmelisse og Veronica.

Der er bestemt ingen grund til at bekymre sig om den nutidige version, når den er lavet af ikke-giftige ingredienser, der er uskadelige.

Interessant, når du laver din drink ved hjælp af den hullede absintske og en terning af sukker, spiritus bliver til en mælkeagtig grønligt hvide. Denne proces, der kaldes louching er gjort for at fortynde alkohol og bringe smag af naturlige olier og urter ud, der blev brugt til at gøre det.

Der var en misforståelse over mængden af ​​Thujone til stede i denne drik, hvilket førte til at det er forbudt i det meste af Europa og USA. Forbuddet blev ophævet i 2007, og absint er nu ved at blive genoplivet som en alkoholholdig drik i USA.

Det kan i sandhed siges, at Absinthe har markeret sig gennem historien som en berømt alkoholisk drik, man kan regne med.

 

Vi vil snarest færdiggøre siden om absinth, med henvisning til historiske facts og liste over producenter

A:
Berthe de Joux Absinthe
B:
C:
D:
Deniset Gout d’Absinthe
E:
Edouard Absinth Jade
F:
Fontaine Absinthe Blanche La Maison Fontaine
G:
H:
Hapsburg Absinthe
I:
J:
K:
L:
La Fée NV
La Fée Parisienne
M:
Mari Mayans
N:
O:
P:
Pernod Absinth
Q:
R:
S:
T:
Tabu Absinthe
U:
Un Emile
V:
W:
X:
Y:
Z: