Jægermeister

Jægermeister blev opfundet helt tilbage i 1935 og laves i dag nøjagtig efter de samme principper som de gjorde dengang. Planter, urter, blomster og plantedele opløses i stærk alkohol, så alle de gode smags egenskaber trækkes ud. Dette resultere i et koncentrat, som har en alkoholprocent på knap 70%, dette bliver så lagret på store egetræsfade i minimum periode af 12 måneder, først efter den tid opnår man den helt perfekt kvalitet. Jægermeister indeholder 56 forskellige rødder, planter, blomster og frugter. Bl.a. angosturabark, rabarberrod, ensianrod, fennikelfrø, bynke, melisse, pimpinelle, lavendelblomster og lakridsrod.

Lige som Von Oosten har fået en kult status blandt den lidt ældre generation, så har Jägermeister ligeledes fået en hvis status blandt de unge. Bl.a. er der forskellige drinks og drinks ritualer hvor den indgår, Jägertrain/jägerbomber er kendt ud over de danske diskoteker.
I år er den danske leverandør Hans Just A/S

Officiel hjemmeside: www.jagermeister.dk

Se også: Jägermeister drinks