Sagatiba

Sagatiba Cachaça bliver fremstillet af Coracao de Minas, som nok er én af de bedste og mest traditionsrige destillerier i Brasiliens, som er beliggende i Brasilien i hjertet af Minas Gerias.

Fremstillingen af denne mindst 500 år gamle nationaldrink har Destilleriet gjort til en kunstart.

navnet Sagatiba er en kombination af det nordiske ord Saga, hvilket betyder søgen og eventyr, og det brasilianske ord Tiba, som betyder endeløs. I sin sammensætning er Sagatiba i des ordets bogstaveligste forstand, indbegrebet af den endeløse søgen efter kvalitet, renhed og en eventyrlig smag.

Sagatiba Cachaca fås bl.a. i to varianter; Pure og Velha. Sagatiba Pura er en multi destilleret Premium Cachaca som fremstille af frisk sukkerrørssaft, med en udsøgt blød, rund smag og en krystal ren duft.

Sagatiba Velha er en mørk Super Premium Cachaca, som bliver lagret i 200 L amerikanske egefade, hvor i den vil opnår den perfekte duft og smag.

Fermenteringen tager mellem 18–24 timer, hvilket er en væsenlig del hurtigere sammenlignet med andre spiritus typer. Dette skyldes sukker-molekylernes unikke sammensætning i sukkerrøret. Lagringen foregår ganske naturligt, uden rotation eller andre former for tekniske tiltag

Det er Strandgården har agenturet for Sagatiba; www.Strandgaarden.dk
Ligeledes kan du købe denne lækre cachaca i vores webshop; Mixmeister