Hendrick’s Gin

Hendrick’s Gin er ikke nogen normal Gin. “A most unusal Gin” pryder den lille folder som hænger om flasken, hvilket vi er helt enige i.

[nggallery id=9]

Hendrik’s Gin bliver produceret i skotland af William Grant & Son’s destilleri. Det er den eneste gin i verden, der bliver destillieret på bl.a. agurk og bulgariske rosenblade. Denne hamoniske gin, er natuligvis også lavet på enebær, koriander og citronskal, som så mange andre gin. Hendrick’s Gin har altid været den samme, hverken design eller smag er der ændret på siden det hele begyndte i sidst i nittenede århundere. Filosofien har altid været, det skal være et premium produkt, og det skal være sjovt at lave. Derfor ser man aldrig Hendrick’s Gin i supermarkederne, men derimod på barer, cafeer og i specialhandelen.

Ingen kogte kryderier
Hendrick’s Gin laves ikke som mange konkurrenter ved at koge essenserne ud af ingredienserne, men bruger i stedet en mere skånsom metode, hvor ingredienserne opblødes i væsken for at sikre en langsom og nænsom opbygning af smag- og duftnuancerne.

En Gin for mænd og Kvinder
Hendrick’s Gin er den Gin flest kvinder kan lide, takket være det bløde smagsindtryk den efterlader. Nyd i drinken ”Agurk”, hvor Hendrick’s nydes sammen med lidt is, og et stykke agurk. Denne herlighed blev bl.a. serveret på Food Expo messen i Herning 2008, hvor DrinksMeister natuligvis var med.