Molinari

Molinari er blandt verdens mest solgte sambuca mærker og ligger i Italien som den absolut største.

Grunden til Molinari’s succes er den høje kvalitet. Sambuca’en bliver udelukkende fremstillet af urter, krydderier, sukker og alkohol af den højeste kvalitet. Derfor er Molinari også blevet tildelt hæders klassifikationen ”Extra”.

Mange har nydt en Molinari Sambuca som en digestive, efter en god middag. I dag er den også populær hos det yngre publikum som mixer i mange forskellige drinks som f.eks. en Moliberry (Molinari med tranebær juice) eller Molijito (Molinari med mynte og lime saft).

Produktionen idag er blevet overtaget af Angelo Molinaris børn og børnebørn. De fraviger ikke fra den originale opskrigy og fastholder og vedligeholder traditionerne, der har gjort Molinari Sambuca til Italiens bedst sælgende likør og ligeledes den mest efterspurgte Sambuca i hele verden.

Udover deres traditionelle sambuca har Molinaro også en “Molinari Sambuca Caffé” som navnet siger det, er med kaffe.
Molinari Sambuca Caffé er en hemmelig og fabelagtig blanding af de bedste premium espresso kaffer.

Molinari Sambuca Caffé produceres i dag i det sydlige Italien med den exceptionele kvalitet, man forventer af familien Molinari.
Molinari Sambuca Caffé får sin mørke, dybe farve fra 100% italiensk ristede kaffe bønner.

Angelo Molinari opfandt denne kaffe likør i de glade ”Dolce Vita” dage i slutningen af 1950’erne. I dag er den Italiens mest populære likør i sin kategori.

Officielle hjemmeside: www.strandgaarden.dk