Patrón Tequila

På Patrón, en anerkendt producent af premium Tequila, høstes hjertet af agaveplanten, “Pinas”, når denne har
nået en alder på 6-7 år. Herefter transporteres pinas’erne til Tequilafabrikken.

Arbejdet i marken er meget hårdt, og arbejderne nyder stor respekt i lokalsamfundet – der er med andre ord status i at være en “Jimador”, som arbejderne kaldes. Pina’en bages nu i 79 timer i en murstensovn for at få de rigtige aromaer frem i planten. Så knuses pina’en på to forskellige måder, hvor så saft og frugtkød gæres i forskellige trætanke separat. Til sidst destilleres de to slags gærede safter hver for sig i kobberkedler.
Silver/Blanco Tequila er frisk Tequila, der ikke bliver lagret på træfade og derfor ikke får en gylden/brun farve. Reposado og Añejo tequila er altid modnet i træfade, inden de kommer på flaske. Reposado lagres i mindst
to måneder, Añejo i mindst 12 måneder.
Særligt unikt for Patrón kan siges, at to forskellige safter, der destilleres, giver en anderledes Tequila end andre gode Tequilaer på markedet.

Verdens bedste Tequila - store ord - men det fortjener den også!
– Patron Gran Platinum er en superb Tequila som smager helt fantastisk! Desværre er en pris på 1500 kr mere end hvad de fleste vil betale – men vil du smage en Tequila i særklasse, så er der ingen udvej.


– En kaffelikør baseret på Patron Tequila. Ganske enkelt en fantastisk likør, som har en herlig balance.

Udover de viste varianter producerer Patron også en Citronage (triple sec), som også er et produkt af højeste kvalitet. Den anbefaler vi især til alle jer der har haft en lidt uheldig oplevelse med Tequila. Nyd den over isterninger, og du vil opdage at Tequila er noget helt særligt!