Lav dine drinks før festen – Pigernes Strawberry Daiquiri

9

Som i indlæget om at lave en lækker Caipirinha før festen går igang, kommer her et indlæg om at lave en lækker Strawberry Daiquiri – inden festen er begyndt. Du kan lave denne opskrift op til 3 dage før festen.

På denne måde kan du få en Strawberry Daiquiri som er tæt på det mest optimale. Mange kan gode lide at få deres daiquiri frozen – dvs. blendet med is – og det kan man vælge at gøre når den serveres – men ikke et krav.

Opskriften på en Strawberry Daiquiri er som følger:
4 cl Hvid rom (Her Brugal, men Havana Club 3 års havde også været godt)
3 cl Friskpresset limejuice
3 cl Rørsukkerlage (2 dele vand til 1 del sukker)
2 cl Monin Jordbærsirup
5 cl Monin Jordbærpure

Hæld alle ingredienserne i en beholder, som kan komme på køl. F.eks. kildevandsflaske eller spiritusflasker som er gjort rene. Opskriften ganges op så det passer til den mængde du kan have i beholderen, og serveres over is. Så kan alle servere en god Strawberry Daiquiri. Hvis det ønskes, kan man godt blende indholdet med is lige før servering – så før du en Frozen Strawberry Daiquiri – som helt sikkert bliver et hit.

Share.

About Author

Skrevet af Teamet bag DrinksMeister.dk - Skandinaviens største bar og drinks magasin siden 2008.

9 kommentarer

  1. Magnus SImonsen on

    Hej Bo

    Jeg har desværre ikke mulighed for at købe Monin puréen før fredag, men har resten af tingene – er det muligt at erstatte det med blendede jordbær(friske eller frosne?)

  2. Bo Tranberg on

    Hej Magnus,

    Nu er jeg nok for sent ude med mit svar – men ja, du kan godt bruge friske bær. En jordbærpure er jo mest bare blendede bær med sukker. Køber du nogle rigtig modne jordbær, så kan din drink faktisk blive endnu bedre. Fordel ved pure er sådan set blot den, at du er sikker på en ens smag hver gang – og et højt smagsniveau.

  3. Pingback: Lakridsklovn og Frozen Strawberry Daiquiri | Piskeriset på eventyr

  4. Hej
    Vi bliver 55 til min fest inden længe, og vil lave Caipririnha og Strawberry Daiquiri på forhånd som I foreslår.
    Skal serveres efter maden i baren, hvor der også bliver mulighed for at få en Gin og Tonic. Kan I give et bud på hvor stor en portion der skal laves af hver drink ?
    På forhånd tusind tak, vh Pia

  5. Hej Pia

    jeg vil da gøre mit bedste.
    Ved 55 mennesker og vi siger de de drikker i 4 timer, så vil jeg anbefale
    2 flasker velho Cachaca
    2-3 flasker lys rom
    2 fl. jordbær pure(evt. monin)
    ca 5 kg lime
    ca 1 kg rørsukker.

Leave A Reply

Giv mig besked ved andre kommentarer via e-mail. Du kan også abonnere uden at kommentere.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.