Funkin og premix, umiddelbart to ting som ikke hænger sammen. Det er dog ikke så slemt som det lyder, for Funkin har lavet nogle 100% premixes, dvs. de har sammensat
Læs mere[singlepic id=485 w=150] En ny dansk gin ved navn “Geranium” er på vej ud til udvalgte vin/spiritus specialister og jeg har blandt de første i Danmark fået den ære at
Læs mereGeranium er en ny gin, som knap og nap har rundet de to måneder på det danske marked. Denne cocktail er udviklet fra Hasse Johansen fra Herr Bartels i Århus.
Læs mereEn tur på sidebar i Århus, endte med en række interessante cocktails, både et par af dem på drinkskortet, og nogle improviserede drinks. Denne cocktail som du kan læse om
Læs mereScreaming viking som sidebar i Århus laver, er en lidt (meget) anden udgave en den opskrift, man hurtigt kan google sig til, på drinken af samme navn. Denne sidebar drink
Læs mereBramle er en af de nye drinks på Herr Bartels i århus, og her kommer min lille anmeldelse af denne herlige gin cocktail. Det kan næppe overraske, at denne drink
Læs mereLad det være sagt med det samme, dette er ikke en ny drink, eller noget jeg kan påstå jeg selv har opfundet. Men det gør altså ikke denne fantastiske Gin
Læs mereJeg lavede forleden en Hendrick’s Gin & Tonic, hvor jeg til min store rædsel opdagede at jeg manglede isterninger. Det eneste jeg kunne finde, var en pose frosne blåbær. Det
Læs mereNegroni er en god gammel klassiker, der siges at være opstået i Florence tilbage i år 1919 da en kunde bad bartenderen om at lave en Americano med gin. Negroni
Læs mereGin er en klar alkoholisk drink, der skal være på min 30% alkohol og være lavet på enebær. Ordet Gin stammer fra det hollandske Genever, der oversat til dansk betyder
Læs mere