Som led i mit fokus på Molekylære drinks, er det idag cocktailskum som jeg kommer nærmere ind på. Man har i mange år brugt æggevide til at lave et flot
Læs mereFornylig var Terje Henriksen, “Master of Cocktails” i Danmark, hvor han holdt sit første Bartender/kokke kursus i “Mokelukær bartending” i Danmark. Under dette kursus, som der vil komme flere blogs
Læs mereFornylig var Terje Henriksen i Danmark, hvor han bl.a. lavede denne variant af den klassiske Mojito – med det passende navn: Mojito of the future [singlepic id=925 w=350] Kort fortalt
Læs mereSom det ses i mojitomani guiden, kan der laves et utal af lækre twist af den kendte mojito. Forleden smagte jeg en ny mojito i byen, på Herr Bartels, med
Læs mereDet lyder umiddelbart lidt åndsvagt, hvad der er fundet på i London, nemlig at fordampe en Gin & Tonic, så man kan indånde den i stedet for at drikke den.
Læs mereEr is virkelig så vigtig til en drink? Er der forskel på is og er betyder udseendet virkelige noget? Det er spørgsmål jeg aldrig rigtig har skænket en tanke, men
Læs mereThe Garnisher! Her på Drinksmeister sætter vi en stor dyd i at lave lækre cocktails, og vi sætter også en stor dyd i at bruge gode rårvare. Derfor er vi
Læs mereCocktails på flyveturen. Friskt mixet og med ordentligt udstyr. Det er ønsket fra Airberlin, og de grundige tyskere har sat næsen op efter en god løsning. Det er et projekt
Læs mere2012 var året for Negronis, tønde-lagret cocktails og gin. Men med en blomstrende cocktail kultur i USA og innovative bartendere kommer op med nye, spektakulære drinks hver dag, kan disse
Læs mereFor nyligt var DrinksMeister på Grønland for at hjælpe Kaffi, en nyopstartet Lounge og kaffebar, med at få oplært deres personale, hjælpe til med cocktailbarer, cocktailkortet, samt hjælpe med de
Læs mereSom tidligere skrevet, tester vi fortiden mulighederne ved Molekylær Mixologi, og dette indlæg handler om Espuma. Et lidt bedre beskrivende navn, vil nok være (fløde)skum med smag. Ved hjælp af
Læs mereHer i den kommende tid, vil der kommer et par indlæg om Molekylær Mixologi, hvad enten det er en succes eller ej. Dette indlæg hører nok mest til den sidste
Læs mereAgurk er en af tidens nye hit hvad angår at lave lækre friske drinks. Senest så vi Hardeep Rehal vinde DM i cocktail med Cucumber Yum Yum, som bl.a. indeholder
Læs mere