Forleden smagte jeg en Blackberry Caipirhna i byen, (Herr Bartels i Århus), som er en lækker sød drink med Cachaca og brombær som hovedeingrediens. Som navnet antyder, så er der
Læs mereEr du til drinks med power, smag, bitterhed og en eftersmag der holder længerende end ellers? Så skulle du prøve denne Ginger Smash, for den har sgu karakter så det
Læs mereKnust is kan laves på mange måder, lige fra isterningeposen til dyre mostre der kan knuste kilovis på sekunder. Denne artikel er et lille trick jeg selv benytter, hvis jeg
Læs mereSex on the Beach er en af de mere kendte drinks, måske på grund af navnet, eller blot kombinationen af eksotiske frugter. Uanset hvad, så findes der et hav af
Læs mereDette indlæg er ikke direkte relevant for den danske bartender scene, men jeg synes nu det er meget sjovt at se/vide. Kedede mig lidt for nogen tid siden, og så
Læs mereHindbærsmagen er en meget sødlig smag, men den har en skarp og syrlig undertone som gør den meget velegent til cocktails. Hvis man morter den i glasset eller shakeren skal
Læs mereElsker du også Jägermeister? For det gør vi! Derfor har vi nu samlet en liste af lækre Jägermeister drinks og cocktails, som alle kan lave selv derhjemme. Jäger Sour 5 cl
Læs mereMargarita’en, den Tequila baserede cocktail kommer mere og mere frem, også her på DrinksMeister. Det er derfor blevet tid til en guide i Margarita’ens univers, hvad består den af og
Læs mereFornylig var Terje Henriksen, “Master of Cocktails” i Danmark, hvor han holdt sit første Bartender/kokke kursus i “Mokelukær bartending” i Danmark. Under dette kursus, som der vil komme flere blogs
Læs mereSom i indlæget om at lave en lækker Caipirinha før festen går igang, kommer her et indlæg om at lave en lækker Strawberry Daiquiri – inden festen er begyndt. Du
Læs mereFrench 76 er som navnet hentyder, en twist af den klassiske champagnedrink, French 75. En dejlig god drink, der har lidt mere krudt end ren champagne. [singlepic id=532 w=200] French
Læs mereJeg har i noget tid arbejdet på en opskrift, som kunne sikre gode drinks i en privatfest-bar. Problemet er ofte at dem som står i baren enten ikke kan finde
Læs mereFornylig var Terje Henriksen i Danmark, hvor han bl.a. lavede denne variant af den klassiske Mojito – med det passende navn: Mojito of the future [singlepic id=925 w=350] Kort fortalt
Læs mereEr du til whiskey, så er der her et godt bud på en ny og anderledes drink, der også byder på hindbær og tranebær. [singlepic id=315 w=380] Den indeholder Bourbon
Læs mereSom det ses i mojitomani guiden, kan der laves et utal af lækre twist af den kendte mojito. Forleden smagte jeg en ny mojito i byen, på Herr Bartels, med
Læs mereDet er ingen hemmlighed at børn har en sød tand, og derfor egner alkoholfrie drinks sig især til børn. Holder man fest, så vil børnene jo også gerne være som
Læs mereEn Reverse Martini, tak. En sætning man ikke så ofte hører, men det burde man nu, hvis du spørger mig. En reverse martini er som navnet antager, en omvendt martini.
Læs mereLakrids kommer mere og mere ind i vores daglig dag. Resturatørbrachen har taget denne rod til sig, bryggerierne fremstiller øl med lakridssmag og cocktail verden har selvfølgelig også taget imod
Læs mereGrappa er en italiensk brændevin, der fremstilles ved destillering af det druekvas, som i forbindelse med produktion af vin er tilovers efter presningen af druerne. Grappa har fandtes i Danmark
Læs mereHen over sommeren vil vi her på DrinksMeister lave en række forskellige “hjemmelavede” spiritusser, også kaldet “infused”, og de første tre kan du læse om her. Målet med disse semi-hjemmelavede
Læs mereSå er der endnu en ny konkurrence igang, denne gang er det Heering og Xanté i sammen arbejde med AMC’s MADMEN der står for denne. Denne Konkurrence går i det
Læs mereGin Fizz er en ægte klassiker, der kombinerer spiritus (Gin) med drinkstypen Fizz. Fizz er en variant af drinkstypen sour som er et mix af sødme og surhed – f.eks.
Læs mereDrinksMeister & Club Retro Odense inviterer til kreativ bartending kursus i molekylær gastronomi. Molekylær gastronomi eksperten, Terje H Henriksen, kommer til Odense torsdag den 5 maj hvor kursuset “Master of
Læs mereHer forleden havde jeg besøg af Århus-bartenderen Lasse Rishøj Hansen, hvor vi legede lidt med forskellige lækre ingredienser. En af dem var Amate Reposado Tequila (100% agave naturligvis), en skøn
Læs mereHer er en lille lækkerbisken som jeg og en god kammerat kom frem til, da jeg for nyligt lavede en Ingefær øl smags test, hvilken snarest vil komme online. Efter
Læs mere