Samarbejdspartnere

DrinksMeister indgår samarbejdsaftaler på en lang række forskellige områder. Vi vurderer altid meget nøje efter bestemte kriterier, om en potentiel samarbejdspartner kan være med til at gøre siden endnu bedre for besøgende.

Dette gør også at DrinksMeister har en politik om, at vi primært laver samarbejdsaftaler inden for områder, der er til gavn for besøgende. Af denne grund allierer vi os med samarbejdspartnere, der kan imødekomme vores kvalitetskrav.

Vi er altid på udkig efter nye samarbejdspartnere, og kunne i tænke jer at samarbejde med Danmarks største bartender magasin så skal i være velkommen til at kontakte os: Info@MixMeister.dk

Samarbejdspartnere:

 

Barudstyr-logo

MixMeister.dk

MixMeister er en af Danmarks førende forhandler af spiritus, barudstyr, cocktailglas, drinkspakker, drinksmixere, bartender udlejning og kurser. Mere end 600 varenumre sikre dig det bedste udvalg til gode priser. MixMeister er genvejen til eksklusive drinks.

 


RetroBros.dk

Når der skal slappes af efter en sjov og vild weekend, finder du alle slags retrospil og maskiner fra barndommen hos Retrobros.dk.

Sørg for din søndag bliver perfekt når du alligevel ligger og flader ud.

Brug koden: “mixmeister10” og 10% rabat på din ordre.

 


Nore.dk

Der er kun en måde at sige det på, Frost Yourself! I filmen How to lose a guy in 10 days pyntes Kate Hudson med smukke smykker. Hos Nore finder du de smukkeste 3D porcelæn smykker, smykkerne er fine, rå og meget enkle og så emmer de af nordisk design. 

Ingen bytur, uden pynt. Brug koden: ” Noreporcelæn” og få 15% på dit køb.