Samarbejdspartnere

DrinksMeister indgår samarbejdsaftaler på en lang række forskellige områder. Vi vurderer altid meget nøje efter bestemte kriterier, om en potentiel samarbejdspartner kan være med til at gøre siden endnu bedre for besøgende.

Dette gør også at DrinksMeister har en politik om, at vi primært laver samarbejdsaftaler inden for områder, der er til gavn for besøgende. Af denne grund allierer vi os med samarbejdspartnere, der kan imødekomme vores kvalitetskrav.

 

 

MixMeister.dk

MixMeister er en af Danmarks førende forhandler af spiritus, barudstyr, cocktailglas, drinkspakker, drinksmixere, bartender udlejning og kurser. Mere end 600 varenumre sikre dig det bedste udvalg til gode priser. MixMeister er genvejen til eksklusive drinks.

 


 

Coffeemeister.dk 

Coffeemeister er et skønt univers fyldt med at til dig der elsker kaffe, kage, lækkert køkken udstyr og bolig tilbehør. Coffeemeister er din genvej til god kaffe

 


 

RetroBros.dk

Når der skal slappes af efter en sjov og vild weekend, finder du alle slags retrospil og maskiner fra barndommen hos Retrobros.dk.

Sørg for din søndag bliver perfekt når du alligevel ligger og flader ud.

 


Vi er altid på udkig efter nye samarbejdspartnere, og kunne i tænke jer at samarbejde med Danmarks største bartender magasin så skal i være velkommen til at kontakte os: Info@MixMeister.dk