Alkoholfrie drinks Cremede drinks

Fem lækre vinter cocktails med lav alkohol eller helt uden

Vinteren er her, og med det kommer muligheden for at nyde varme og hyggelige drikke. Her får du de 5 mest populære vinter cocktails, der er enten er lavt i alkohol eller helt uden, så du kan nyde din drink uden at bekymre dig om at blive fuld.

 

Varm chokolade med en tvist 

– Denne klassiske vinterdrink får en tvist med tilsætning af smags som pebermynte, saltet karamel eller hasselnød. Varm blot op mælk, tilsæt kakaopulver og en smule sukker. Smag så herefter til med din foretrukne sirup – f.eks. Amaretto, salt karamel eller ristet hasselnød.

 

Gløgg 

– Denne traditionelle vinterdrink laves ved at simre rødvin med krydderier som kanel, nelliker og muskatnød, sammen med sukker og citrusfrugter. Resultatet er en varm og aromatisk drink, der er perfekt til en kold vinteraften.

 

Gingerbread Latte 

– Denne festlige drink kombinerer de klassiske smag af gingerbread (ingefær brød) med den varme og dejlige smag af kaffe. Bare bland gingerbread sirup, et skud espresso og opvarmet mælk for at skabe denne vinter nydelse.

 

Varm Æblecider 

– Denne klassiske vinterdrink laves ved at opvarme æblecider med krydderier som kanel og muskatnød. Tilsæt en skvæt brandy eller rom for ekstra varme, eller hold det alkoholfri for en familievenlig drink.

 

Chai Latte 

– Denne varme og spicy drink kombinerer smagene af chai te med opvarmet mælk for en forførende vinterdrink. Bryg en chai te med opvarmet mælk og sød med sukker efter smag for en dejlig chai latte. Man kan også bruge en sirup med smag. 

 

Disse 5 vinter cocktails er en fantastisk måde at nyde vinter sæsonen uden at bekymre sig alt for meget om alkoholens virkninger. Uanset om du foretrækker de klassiske smag af varm chokolade eller den varme og spicy smag af chai te, er der en vinter cocktail for alle. Så gå videre og prøv en af disse drikke i dag og nyd lidt hygge i den kolde tid.

 

One thought on “Fem lækre vinter cocktails med lav alkohol eller helt uden

  1. Jeg elsker varm chokolade om vinteren og især henover julen. Det er noget jeg laver meget og denne inspiration med hasselnød eller salt karamel som tvist, gav den en helt anden smag og det er noget mine børn elsker. Tak for inspirationen – mine børn er meget taknemmelige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nyt barudstyr – Mixmeister.dk er den førende webshop i